Ключове за декориране на минималистична всекидневна

Ключове за декориране на минималистична всекидневна
Ключове за декориране на минималистична всекидневна
Anonim

Ако събрана всекидневна, семпла и с прави линии винаги е била мечта за вас, това, от което се нуждаете, е да я декорирате в минималистичен стил Въпреки че този стил изглежда лесен за постигане, също така е много лесно да изпаднете в грешка, което води до скучна и безжизнена среда, в която няма хармония.

Важността на това да имате добре осветена стая, правилните цветови комбинации и да знаете как да изберете добра основа за вашата всекидневна са само част от нещата, които трябва да вземете предвид, когато създавате своето минималистично пространство. Откъде да започнем?

Ключове към добре декорирана минималистична всекидневна

Това е всичко, което трябва да вземете предвид, когато става въпрос за декориране на всекидневна с минималистичен стил и най-вече за да го постигнете успешно!

1. Прости линии, как да ги получите?

Започнете, като изберете обикновен диван, опитайте се да нямате извити линии или орнаменти по краката. От тук е по-лесно да добавите. Холната маса, която е с изчистен дизайн, ако е в индустриален стил, толкова по-добре. Въпреки че най-подходящият стил за този тип декорация е скандинавският, можете да адаптирате този, който ви харесва най-много. Уверете се, че има визуална чистота: малко неща на масата, правилните възглавници на дивана, фините лампи, подредените рафтове…

2. Цветова гама

Всички цветове са добре дошли в този тип пространство, стига да се спазва законът на хармонията. Но има много повтарящ се начин за декорирането им и той е с цветови комбинации. Можете да стигнете до крайности и да направите хола си черно-бял, където бялото носи светлина, а черното – нотка елегантност.Бяло и дърво или бяло и сиво също са много често срещани.

черно бяла всекидневна сиво бяла всекидневна

3. Как да изберем аксесоари?

Първото правило, на което трябва да отговарят аксесоарите на вашата минималистична всекидневна е, че те трябва да бъдат функционални. Тоест кошници, в които да съхранявате всичко събрано, кутии, в които да поставите контролите на телевизора, така че да не се виждат… Разбира се, растенията също имат място, те винаги правят пространството по-приветливо.

Но това не е единственото нещо, което е „позволено“Всичко, което искате да украсите, е валидно, но се уверете, че не претрупва стаята и преди всичко го поддържайте просто.

4. Тъкани

Целта е да създадете усещане за спокойствие във вашата всекидневна, затова трябва да избягвате крещящите цветове и прекалено крещящите щампи. Дамаска, която се вписва в монохромността на помещението и завеси, които не са плътни, за да може да влиза светлина. Одеяла на дивана? Да, позволени са, освен това са от ключово значение за това вашето пространство да изглежда по-приветливо.

Популярна тема