Аксесоари, които правят вашата баня по-модерна

Аксесоари, които правят вашата баня по-модерна
Аксесоари, които правят вашата баня по-модерна
Anonim

Има случаи като този, в които разликата се прави от детайлите. Ако искате да придадете по-модерна нотка на вашата баня, можете да го направите само като добавите аксесоари. Направихме селекция от тенденциите в аксесоарите за баня, така че да можете да придадете на своите щрихът, който търсите. Кошници, огледала, сапунерки… И много неща, които не сте очаквали и които ще искате да имате веднага щом ги видите.

Дървен поднос

снимка

49,99 €

Идеален за поддържане на всичко на мястото му. Идеално е да го поставите във ваната, но и да държите всички аксесоари подравнени в мивката.

Кръгло огледало

снимка

910,00 €

Кръглите огледала в банята са тенденция, това е реалност. Ето защо, ако искате да промените стила на вашата баня, препоръчваме ви да започнете с това.

Дозатор за сапун

снимка

910,00 €

Сменете сапунерката с дозатор за сапун като този. Обичаме стила, имитиращ камък, толкова естествен. Още една тенденция, която не може да липсва във вашата баня.

Wenko

Чаша за четка

снимка

19, 03 €

Плочките са задължителни във всички модерни бани и, ако не можете да свършите работа, за да ги поставите на пода или стената, имате други възможности, като тази.

Шкаф за съхранение

снимка

79,99€

Имате ли малка баня? Заложете на вертикално съхранение като това. Изключително функционален аксесоар, който със своя дизайн придава стил на вашата баня.

Amsterdam Collection Limited Ароматизирана свещ

снимка

20, €90

Ароматна свещ като тази е най-доброто нещо, което да включите в малките среди, които създаваме в банята. Също така, има ли нещо по-хубаво от това да бъдеш транспортиран чрез аромати?

Плакат

снимка

7, 46 €

Нищо като пренасяне на природата в нашата баня. И ако растението не ви убеди, най-добрата идея е картина като тази.

Популярна тема