Къде да намерите модерни картини и щампи за вашия дом?

Къде да намерите модерни картини и щампи за вашия дом?
Къде да намерите модерни картини и щампи за вашия дом?
Anonim

Разликата между скучната стая и тази, пълна с живот, е в стената. Картините са от жизненоважно значение при декорирането на дома и благодарение на всички нови функции в Posterlounge можем да създадем най-оригиналните и красиви композиции, за да украсим дома си.

Ако винтидж декорацията винаги е привличала вниманието ви, колекцията от картини и щампи в нео-античен стил ще ви спечели. Направете път на мрамор, цилиндрични форми, гръко-римски статуи и колони, защото няма да искате нищо друго да виси по стените на спалнята ви. Специалистът по декорация на стени обединява множество мотиви, вдъхновени от този нов гръко-римски стил в меки тонове, вариращи от бежово до бяло, черно, старо розово и теракота.Така че можете да намерите този, който най-добре отговаря на вашия стил на декорация.

Но това не е единственото нещо, максимализмът става силен, за да бъде експлозията от цвят, която вашите стаи искат. Претоварените мотиви, бароковата атмосфера и натрупването на живопис са в основата на максималистичния стил в украсата на стените. Вдъхновен е от различните стилове на декорация, за да създаде колекция от щампи и картини за всеки вкус.

модерни щампи картини картини модерни щампи

Можете да ги намерите сто процента персонализирани, тъй като можете да избирате между много размери и дори рамката. Независимо дали изберете малък плакат или голяма картина, печатът с висока разделителна способност осигурява най-добри резултати, дори при най-големите размери.Това ще бъде най-добрата ви покупка на Черния петък, гарантирано!

Популярна тема