Преди и след реновирана офис кухня

Преди и след реновирана офис кухня
Преди и след реновирана офис кухня
Anonim

Харченето на пари за скъпи ремонти не е вкусно ястие за никого, но… какво бихте казали, ако можете да получите кухнята на мечтите си, без да разбиете банката?, ¿ би ли го направил Представяме ви как да промените имиджа на кухня с офис, без да се налага да извършвате шумна и мръсна работа. Няма съмнение, че понякога е необходимо да се направят реформи в дома, но има формули да ги направим, без да усложняваме живота си.

В този проект компанията Decoryver отговаряше за укрепването (отново) на нашето убеждение, че е възможно да правим реформи, без да извършваме строителни работи,постигайки фантастичен резултат. В този случай ще се съсредоточим върху светла кухня, решена в бяло, чието обзавеждане вече е малко остаряло. За да направите стъпката, е необходимо да анализирате какво искате да промените и как ще продължите. Ще откачите!

ремонтирана кухня без работа

Собственикът му искеше неутрално и обновено пространство,без подмяна на мебелите и промяна на изображението на пода, но как да преобразуваме кухня без работа? Интериорните дизайнери трябваше да помислят какви елементи да бъдат заменени с по-модерни. Процесът беше успешен и целите бяха постигнати. По този начин ще можете да извлечете някои идеи за декориране на кухни с офис и да приложите подобен процес във вашия дом.

Избраните? Плочки, подове и плотове

ремонтирана кухня без работа

За да актуализират тези точки, те започнаха с боядисване на плочките в бяло. Следващата стъпка беше да инсталирате винилов под и плот Formica с дървени плотове и същия цвят като пода. Без да е необходимо да повдигаме оригиналния материал, успяхме да нанесем нов продукт върху тези повърхности. Така се постига по-атрактивен и елегантен външен вид, който позволява ефектно преобразяване на къщата.

ремонтирана кухня без работа

Предният панел е отговорен за внасянето на повече топлина в кухнята, тъй като симулира цвета на дървото и предава усещане за визуално спокойствие.Възползвайки се от смяната на плота,мивката, смесителят и керамичният плот бяха сменени с индукционни. Дръжките бяха оставени празни, за да се слеят с цвета на мебелите.

Промяна на светлините и превключвателите

В малките детайли е мястото, където удря. Поради тази причина беше решено да сменим осветлението, за да постигнем по-голяма енергийна ефективност, тъй като ще имаме нужда от подходящо осветление, когато приготвяме любимите си рецепти. По същия начин нови превключватели са на разположение за сътрудничество при обновяването на вътрешния образ и също така се превръщат в добри идеи за реформиране на кухня, без да харчите много пари.

Таванните светлини бяха променени на светодиоди и превключвателите също бяха актуализирани.
ремонтирана кухня без работа

Промени в кухнята трапезария

В трапезарията на кухнята беше поставена същата винилова настилка, плочките също бяха боядисани в бяло, а стените бяха декорирани с тапети с весели зелени листа. Резултатът? Пространство, което излъчва светлина, свежест и модерност, в изключително приветлива среда. Ние се отърваваме от това мрачно и скучно пространство, за да напълно подмладим пространството Браво!

На хроматично ниво доминира бялото, така че излъчва по-голяма осветеност в цялото. Стените са разделени на две части, като долната плочка е боядисана в бяло и се премахва границата на разделяне с останалата част от стената. На негово място е монтирана малка лайсна, която дори остава незабелязана.

офис ремонтиран без работа офис ремонтиран без работа

Разделението на стаите е ясно проверено, но без да се губи същността на отворена кухня от врата и стъкло. От своя страна мебелите са семпли в скандинавски стил и се вписват идеално в дизайна на вратите и естетиката на цялата среда. Няма съмнение, че при реновирана кухня без работа се е получил напълно задоволителен резултат.

Накратко, Decoryver върши добра работа, без усложнения и по практичен и лесен начин. Всъщност тези промени бяха направени за кратко време, за да може собственикът да се наслади на това място възможно най-скоро. Ясно е, че ако искаме да реформираме кухнята с малко средства, не става въпрос за извършване на строителни работи, а за наличие на професионалисти, които вършат ефективна работа.

Популярна тема