7 предложения за избягване на трупането на обувки в задната част на гардероба

7 предложения за избягване на трупането на обувки в задната част на гардероба
7 предложения за избягване на трупането на обувки в задната част на гардероба
Anonim

Както всяка година е време да направим смяна на шкафове, един от онези моменти, които ни правят изключително мързеливи. Сбогуваме се с всички дрехи, които ни съпътстваха през последните месеци, за да направим път на панталоните, ризите и роклите, които са звездите на новия сезон. Но какво да кажем за обувките? Те са великите, забравени в тази трудна задача и тъй като не прекарвахме време с тях сега, ние завършихме сезона с чифт "нови" обувки, които бяха в задната част на гардероба от години и вие бяхте забравили за тяхното съществуване.

Ако не искате същото да ви се случи отново, ви предлагаме да започнете с краката си този път и подредете рафта за обувки първо.За да можете да го направите успешно, предлагаме ви селекция от органайзери, с които вашите чифтове обувки ще бъдат винаги подредени и на място поглед.

Дървен

снимка

sogesfurniture

89,99€

Обувките не винаги трябва да бъдат скрити; можете да ги интегрирате с мебелите. Тази дървена стойка за обувки с пет рафта е идеалният вариант да държите обувките си под ръка, без да пренебрегвате декорацията на стаята.

Обущарска пейка

снимка

HOMCOM

86, €99

Можете също да поставите рафт за обувки, за да съхранявате най-използваните чифтове, и да запазите обичайния си гардероб за тези, които обикновено носите при по-специални поводи.Това гарантира, че няма да оставите нищо извън полезрението си. Дизайнът на този модел, с подплатена седалка и отворени рафтове, е идеален за поставяне на входа на къщата. Така че можете да съхранявате обувките си и да ги обувате и събувате удобно.

Подвижен рафт

снимка

SONGMICS

23,99 €

Ако сте от тези, които имат обувки до скука, трябва да изберете практичността и да потърсите решения за съхранение като това, прости и които ви позволяват да имате всичко подредено. Този осемстепенен подвижен рафт ви позволява да играете с неговата гъвкавост. Можете да го поставите като цялостна организация или да го разделите на стаи, за да съхранявате обувките на всички членове на семейството.

Висяща поставка за обувки

снимка

TVOOD

Ако пространството у дома не ви позволява да запазите място за поставяне на шкаф за обувки, има следното алтернативно и практично решение: поставете ги вертикално на врата, която не се вижда много. Този модел е подходящ както за вратата на вашата стая, така и за вратата на килера, тъй като е изработен от устойчиви и дишащи материали.

Органайзер за метални кубчета

снимка

SONGMICS

56, €59

С индустриална естетика този правоъгълен органайзер за боклук е идеален за тийнейджърска спалня. Осигурете си обувките винаги в ред, без да се отказвате от стила. Големите пространства с капацитет ви позволяват да поставите до два чифта на кабина.

Водоустойчива кутия за обувки

снимка

amzdeal

49,99 €

Ако буквално трябва да играете Tetris, за да се организирате, защото пространството, с което разполагате, е минимално, изберете обикновени подреждащи се и водоустойчиви метакрилатни кутии, които можете да модифицирате според нуждите си. Под леглото, вътре в гардероба, образувайки автентичен рафт за обувки, има много опции, предлагани от тези прозрачни органайзери.

Поставка за обувки

снимка

Falary

И ако искате да умножите капацитета на мебелите, които сме предложили, вземете този тип индивидуален органайзер, с който да поставите чифт обувки вертикално (една отгоре и една отдолу), така че ще получите това "където те пасват на две, пасват на 3".

Популярна тема