15-те най-добри кафе машини: ръчни и електрически

Съдържание:

15-те най-добри кафе машини: ръчни и електрически
15-те най-добри кафе машини: ръчни и електрически
Anonim

За любителите на кафето всяко време е подходящо да се насладят на това малко удоволствие от живота, което тази напитка е за тях, особено ако има интензивен работен ден. Но също така следобедното кафе е идеално за почивка в неделя у дома, можете също да се възползвате от възможността да направите различни рецепти за кафе според това, което най-много искате.

За да се насладите на любимата си напитка, трябва да имате добро кафе и най-вече добра кафемашина, която извежда всички аромати и е универсална за всеки момент от деня. Вашата кафемашина може да бъде още един елемент от кафе къта, който имате у дома, тенденция, която можете да включите.За да ви помогнем да изберете кафе машината, която най-добре отговаря на вашите нужди, ние направихме селекция от нашите 15 любими, както ръчни, така и електрически. Ако търсите нова кафемашина, не пропускайте нашата селекция.

Как да изберем добра кафемашина?

Не всички видове кафемашини могат да отговарят на нуждите ви, така че трябва да определите от коя наистина имате нужда. Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е вида кафе, което искате да пиете. Ако първо трябва да го смелите, ако обичате повече капсулите или филтрираното кафе…

Второто нещо, което трябва да имате предвид, е колко души сте у дома. Ако сте много, най-препоръчително е голяма или капкова италианска кафемашина. Въпреки че винаги можете да получите една от капсулите, които приготвят кафето само за няколко секунди и можете да повторите операцията толкова пъти, колкото искате.

Супер автоматичните кафе машини са идеални за двама души, тъй като приготвят две чаши кафе едновременно.Много от тях имат вградена мелничка, за да можете да се наслаждавате на прясно смляно кафе всяка сутрин. И ако сте от тези, които харесват разновидностите на кафето, този тип кафе машина също е за вас. Много от тях имат различни режими за приготвяне на еспресо, капучино… и вградена пяна за мляко, за да се насладите на любимата си напитка.

15 добри ръчни и електрически кафемашини

Това са кафе машините, които харесваме най-много, както електрически, така и ръчни, перфектни за всякакви нужди.

1. Супер автоматична кафемашина

снимка

Philips

639, €90

Пълна кафемашина, която мели кафе на зърна и има до 8 разновидности. Можете също да направите вкусна гладка и кремообразна млечна пяна благодарение на системата LatteGo, която има 2 части и няма канали; най-бързо почистващата млечна система на пазара.Перфектен за кухни с модерен дизайн.

2. Ръчна еспресо машина

снимка

STARESSO

73, 82 €

Този модел може да се счита за машина за еспресо, тъй като кафето се прави под налягане, то достига около 15 бара. Но за разлика от електрическите, той работи ръчно с френско натискане.

3. Кафе машина на капсула

снимка

Dolce Gusto De'longhi

€69,00

Компактна кафе машина с капсули, която има 15 бара система с автоматично регулиране на налягането. В допълнение, неговата система Thermoblock позволява много бързо нагряване. И режим на сигурност, който без държача на капсулата не пада вода.

4. Капкова кафемашина

снимка

Aigostar

37,99 €

Тази програмируема кафемашина, която ви позволява да се насладите на прясно сварено кафе, без да ставате рано сутрин. Функцията за поддържане на топлината ще поддържа температурата на вашето кафе до 40 минути след приготвянето му.

5. Машина за еспресо

снимка

Cecotec

98, €20

Кафеварка с винтидж дизайн, която приготвя еспресо и капучино с 1350 W мощност. Има италианска помпа под налягане 20 бара, която постига най-добрия крем и максимален аромат.

6. Компактна кафемашина

снимка

Nespresso

€79,00

Идеална кафемашина с капсули за малки кухни. С модерен дизайн, благодарение на своята система, той незабавно произвежда големи чаши кафе с кремообразна и естествена пяна, както и традиционно еспресо.

7. Пресована кафемашина

снимка

КИЧЛИ

15,99 €

Бутална кафемашина с капацитет 1 литър, еквивалентен на приготвяне на 4-8 чаши кафе. Термоустойчивата чаша за гарафа от боросиликатно стъкло се намира в елегантна, изолирана пластмасова рамка, която прави наливането на кафе лесно.

8. Италианска кафемашина

снимка

Orbegozo

12, 11 €

Класическата италианска кафемашина, налична в до четири различни размера, в алуминий и в черно. Има система за сигурност, ергономична дръжка и подвижен филтър за по-голям комфорт.

9. Винтидж кафемашина

снимка

СЪЗДАВАНЕ

160, €95

Идеална кафемашина за любителите на ретро и винтидж, предлага се в зелено и кремаво. Има 20 бара налягане и приготвя еспресо, лате и капучино. Освен това има подвижен резервоар за мляко и вода.

10. Комплект филтърно кафе

снимка

Решения за домакински стоки

31, 08 €

Този комплект включва стъклена гарафа, филтър от неръждаема стомана с лъжичка за кафе и четка за почистване. С всичко и добро използване ще получите най-естественото кафе. Цедката от неръждаема стомана е проектирана да пасва на повечето чаши, чаши и термоси.

11. Кафемашина с пенообразувател на мляко

снимка

Cecotec

€99,00

Еспресо машина от неръждаема стомана с елегантен и компактен дизайн за любителите на доброто кафе. Има мощност от 1350 W и включва регулируем параход със защита, за да текстурирате млякото по ваш вкус и да получите най-добрата пяна за вашето кафе.

12. Кафе машина за различни напитки

снимка

Начало на Bosch

€89,00

Кафемашина с нов дизайн ви позволява да намалите размера й, наслаждавайки се на страхотни функции и широка гама от 40 топли напитки. Работата му е толкова проста, че за да приготвите любимата си напитка, трябва само да натиснете бутон и да изчакате, докато стане готово.

13. Медна кана за кафе

снимка

bonVIVO

49, €90

Кафе в италиански стил с медно покритие, което я прави още по-специална. Идеален е за приготвяне на еспресо и лате. Много лесен за почистване, тъй като може да се сваля и приготвя кафето за няколко минути. Така че можете да се насладите на най-доброто кафе в любимите си чаши.

14. Кафемашина Drip Tower

снимка

MERIGLARE

81, €99

Кафемашина с капкова кула за приготвяне на вкусно студено кафе. Включва стъклени съдове, филтър и регулируем клапан за капене. Система, която няма да остави никого безразличен.

15. Мини капкова кафемашина

снимка

TM Electron

84, €99

Мини капкова кафемашина с вградена електрическа мелница, за да можете да мелите любимите си кафе на зърна у дома или, ако предпочитате, с вече смляно кафе, вие избирате. С много изискан квадратен дизайн за вашата кухня.

Популярна тема