5 основи на есенната декорация

5 основи на есенната декорация
5 основи на есенната декорация
Anonim

Вече навлязохме напълно в новия сезон и е време да кондиционираме къщата си за този сезон Какво може да е извинение да разгледаме сайтовете на магазините за декорация, за да видим ако нещо падне? Може и да е, но какво ще стане, ако не сте готови за настъпването на есента? По-добре безопасно, отколкото да съжалявате &128540;.

Целта този сезон е да направим дома си малко по-топъл и да създадем уютна среда, която ни кани да прекараме дъждовен следобед на Netflix&Chill в нашата всекидневна. Спалнята ни да се превърне в оазис за почивка, а банята да предава само добри вибрации. Как да го получим?

Този сезон естествените текстури, земните тонове, златистите покрития се завръщат… Преглеждаме всички тенденции в есенната декорация и ви оставяме с най-добрите идеи да ги адаптирате у дома. Прицел, прицел.

1

Земни тонове

декорация в земни тонове на хола

Те са цветовете на есента par excellence, класика, която никога не излиза от мода. А сега, много по-малко, теракотата поема контрола над тенденциите и се монтира във всички най-есенни домове.

Възглавници, одеяла и дори картини… Ще го видите във всеки магазин и ще искате да го имате у дома.

Съвети за декориране в земни тонове

2

БРОДИРАНА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА

снимка

19,99 €

Бродирана възглавница от теракота

3

Златни покрития

златна маса хол

Златното докосване добавя елегантност към всичките ви стаи и също така е тон, който се съчетава перфектно със земните тонове, тенденция тази есен.

В допълнение към редките маси във всекидневната, харесваме как изглежда на крановете, в рамките на картини и огледала… Възможностите са безкрайни.

4

МРАМОРНА МАСА

99, 99 €

Асиметрична мраморна маса

5

Естествени тъкани

килим от юта за хол

Като рафия, юта или ракита. Един от начините да добавим тези материали към нашата всекидневна може да бъде с килима. Обичаме комбинацията от килим от юта с декорацията на всекидневната.

Можете да го направите и върху завесите, с малко спално бельо, плетена мебел, памучни одеяла…

6

Кръгъл килим

49,99 €

Бял килим от памук и юта.

7

Растения в банята

растения в декорацията на банята

Влажността, която се генерира в банята, създава идеална среда за растения. Поради тази причина, а също и защото те са прекрасен декоративен елемент, е време да ги преместите в тази стая.

Можете да започнете с малко, но когато видите ефекта, ще се изкушите.

8

ботанически

"Стайно растение"

снимка

26, €95

Идеален за баня, всекидневна или дори кухня.

9

"Спални в синьо"

Добър начин да използваме синьото, цветът на сезона, в спалнята, като същевременно правим стаята си по-удобна, е да го направим на видими слоеве. Както виждаме на снимката.

Можете да го комбинирате с бяло и в различни нюанси, за да постигнете уютния ефект, който търсите.

Можете да го поставите и в банята.

10

Bedsure

"Меко одеяло"

снимка

16, 99 €

Одеяло в кобалтово синьо за включване на цвета на сезона у дома.

Популярна тема