Досие: Как да организирате дома си и да спестите място

Досие: Как да организирате дома си и да спестите място
Досие: Как да организирате дома си и да спестите място
Anonim

Половината от декоративния успех на една къща се основава на поддържането на пространствата добре изчистени със строг ред на всички неща. Да ви помогнем ли да го постигнете?

1

Значението на лавицата с книги

хол с бяла тухлена стена и черна мека

Страхотният съюзник да поддържате всичко в перфектен ред в хола без съмнение е добрата библиотека. Любителите на организацията се застъпват за супер прости дизайни, базирани на рафтове, разпръснати на различни височини, така че всичко да има своето място и да показва красотата си без бариери.Диванът, лампата, картините и аксесоарите са на фирма HK Living.

ПОДКРЕПА: Ако стената е толкова красива, че не искате да я скриете, изберете да покажете картините си, облегнати на рафта.

2

На вашия сайт

решетъчен картотечен шкаф с отметки

За големи семейства и родители, които работят от вкъщи, нищо като решетчат шкаф за файлове с маркери във всеки слот. Всичко ще има определено място и ще ни улеснява да намираме нещата си. От Car Möbel.

3

Перфектно състояние

бюфет за съдове

Кухненските съдове за ежедневна употреба могат да бъдат поставени на отворени рафтове без проблем, тъй като се почистват често, но е за предпочитане да съхранявате по-рядко използваните предмети в шкаф с врати и да ги предпазите от прах или пръски.

Вижте повече: ДВАНАДЕСЕТ БЮФТА, КОИТО ЩЕ ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ В ДОМА СИ

4

Вдъхновяващи решения

хол, отделен от отворена бяла библиотека

Модулите от пода до тавана са великолепни елементи на реда, които, добре поставени, могат да действат и като визуален разделител между две среди. Този модел на Ikea, например, е анкериран към тавана и предлага голям капацитет за съхранение.

ЗАЛОГ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ. Използвайте естествени растения в кошници, за да олекотите рафта. Вижте каква промяна!

5

Намерете място за своите капризи

шкаф за обувки от колекцията ellen, от kenay home

Вие ли сте от тези, които трупат обувки и още обувки и всички те са от съществено значение за вас? Не страдайте повече от липса на място, по-добре е да заложите на толкова красив и декоративен шкаф за обувки, че да го поставите във всеки ъгъл. Придружен от картина в рамка и седалка, можете да го поставите дори в антрето. Всички мебели принадлежат на колекция Ellen, от Kenay Home.

ЛЕКИ НЕЩА. Естественото дърво е идеално за стени, тъй като е по-леко за окото. Идеално.

6

В движение

модулна дървена библиотека bauhaus

В случай, че промените решението си или нуждите ви се променят, добро предложение е да заложите на модулен рафт, който лесно да адаптирате към пространството.Този модел Bauhaus, от необработено дърво, е модулен и освен това може да се подрежда един върху друг; можете да промените дизайна му по ваш вкус без никакви усложнения.

7

Отблизо

модерна кухня с функционални мебели и мраморен плот

Искате ли винаги да имате чист плот? Сбъднете мечтата си, като интегрирате складов модул с ролетно затваряне; вътре можете дори да инсталирате щепсели и винаги да имате малки уреди под ръка. Това е дизайн на архитекта Мария Хосе Наваро.

8

Много специална декорация

бюфетна витрина bloomingville

Всички имаме кухненски съдове, кухненски аксесоари или съдове, толкова красиви, че е жалко да ги държим скрити в шкафа.Не ти ли се случва? Ако това е вашият случай, потърсете голям бюфет със стъклени врати, който ви позволява да изложите вашите малки кулинарни съкровища и да украсите кухнята си с тях. Фирмата Bloomingville предлага модели със съвременен дизайн, като този от полирано желязо и стъклени панели.

ВРЕМЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯТ. Можем също да включим бюфет за витрина като този в дизайнерските кухни, модерен и много семпъл.

9

Премислено обзавеждане

масичка за кафе с място за съхранение

Дори книгите или декорациите, които украсяват масичката за кафе, трябва да бъдат организирани така, че да са приятни за окото. Този оригинален дизайн ви позволява да отворите една от страните, за да почистите и удобно да поставите всичко на дисплея. Може да бъде закупен от Car Möbel.

Вижте още: НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МЕБЕЛИ, ЗА ДА ИМАТЕ ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН ХОЛ И ВИНАГИ В ПЕРФЕКТЕН РЕД

10

Разглобяем

таванска спалня със закачалка за дрехи

Таванските помещения, макар и очарователни, са трудни за използване поради наклона на покрива, който не позволява разполагането на традиционните шкафове. Ако не желаете да инвестирате в мебели по поръчка, добра алтернатива е магаре с аксесоари за вашите дрехи. От Ikea.

11

Добър, хубав и просторен

сив диван с шезлонг и ракла

Има мебели, които решават живота ни, като се грижат максимално за дизайна и без да фалират по пътя. Можете ли да си представите диван с място за възглавници, одеяла и книги вътре? Икеа го има.Базиран на обичайните сгъваеми дивани, той предлага колекция от дивани, които осигуряват много място за съхранение под шезлонга. Наистина страхотно решение!

12

Вижда се!

съблекалня

Всички мечтаем за голяма съблекалня, свързана със спалнята или дори като коридор към банята. Идеален е, но бъдете много внимателни с разстройството, тъй като няма врати, които да скрият вътрешността му, винаги трябва да поддържаме всичко в идеален ред. Вземете това предвид, когато го проектирате, и се опитайте да включите чекмеджета, много рафтове и добра поставка за обувки.

В ПЪЛЕН ДЕТАЙЛ. А за по-малки шалове или аксесоари решението ще бъдат подплатени кутии в неутрални тонове.

13

За много читатели

кухненски плот с шкаф за книги

Ако се обявявате за любител на хартиените книги и обичате да ги пазите всички, тази идея ще ви хареса. Това е скрит рафт под кухненския бар, създаден от страната, която комуникира с хола, и с място за най-високите томове, в този случай тези на рецептите.

Не пропускайте: 4 КРАСИВИ КУХНИ С ОСТРОВИ, ЗА ДА ХРАНИТЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО ПЛЮС СПЕЧЕЛЕТЕ МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

14

Допълнително складово пространство

гардероб гардероб в антрето

Гардеробът в антрето е чудесен вариант, който ви позволява винаги да имате всичките си палта, шалове, ръкавици и дори чанти под ръка и добре разположени. Единственото условие е пространството да е щедро, за да не се затрупва. Гардероб от La Redoute.

Популярна тема