Влязохме в дома на инстаграмърите Oh! Mamiblue със скандинавска декорация

Съдържание:

Влязохме в дома на инстаграмърите Oh! Mamiblue със скандинавска декорация
Влязохме в дома на инстаграмърите Oh! Mamiblue със скандинавска декорация
Anonim

Ако обикновено прекарвате време в Instagram в търсене на най-новите тенденции и инфлуенсъри, със сигурност вече познавате Вероника и Яна, които захранват профила на Oh!Mamiblue със своето съдържание.

ohmamiblue instagramers къща

Тази скъпа двойка са майки на момче на име Алекс, те използват социалните мрежи, за да разкажат ежедневието си и да дадат видимост на други семейни модели.Същият е и случаят с инфлуенсърката Верделис, която ни показва как живее с голямото си семейство в Памплона. Днес влизаме в красивата къща, в която живеят и обучават сина си, декорирана от Kave Home.

Трапезария в скандинавски стил

ohmamiblue instagramers къща

Това е всекидневната-трапезария, на която се радват момичетата от Oh!Mamiblue. Пространство, което използват всеки ден, с красива камина.

ohmamiblue instagramers къща

Двойката дава абсолютен приоритет на прекарването на времето със семейството и споделянето на преживявания заедно. За тази зона те са избрали розовия диван Blok от Kave Home, известен още като новото любимо кътче на Алекс, където той играе и си почива.

Естествените материали са това, което придава светлина и спокойствие Части като ТВ шкаф Delsie, рафт Push или пейка от масивно дърво Slover, съчетани с килим Doc или огледало Louisa, създават тази визуална хармония. Докосването на цвета се добавя от горчицата, избрана за кадифеното кресло Chleo и за възглавниците на пейката. Смел залог, който комбинира различни цветове и материи.

ohmamiblue instagramers къща
"Много е важно в стаята да има място за Алекс, за да осъзнае, че мнението му има значение."
ohmamiblue instagramers къща

В трапезарията те избраха масата Alaia, дизайнерско произведение, което идва от устойчиви гори и отговорна сеч.В това пространство естествените материали са главните герои, създавайки атмосфера, изпълнена със спокойствие и спокойствие. За допълване на визията са заложили на пейка Alaia от същата колекция и столове Shann в бежово. Идеален избор за създаване на динамично и функционално пространство, идеално за рисуване, въображение и писане.

"Винаги говорим за оджиметър. Бягаме много от измерванията, от това всичко да е напълно симетрично."
ohmamiblue instagramers къща

Продължавайте да откривате още кътчета от дома си, където доминира северният интериорен дизайн. Спалнята на инфлуенсър двойката е добър пример. Има табла от естествено дърво, аранжирана в рибена кост и странична масичка от същия материал. В декорацията са използвали няколко красиви висящи растения, за да освежат стаята.

Детската стая е място за игра за Алекс и кучетата също се възползват от нея, просто трябва да видите забавните двуетажни легла.

Кухнята е много светла, с L-образни мебели за съхранение, за да се възползвате максимално от пространството.

Бялото е цветът, избран за украса на кухнята, също и върху плота на острова.

В непосредствена близост до кухнята Вероника Санчес е създала красив работен кът, където също използва възможността да практикува йога.

Тази зона има директен достъп до градината на къщата, която има красива дървена барака, толкова функционална, колкото тази селекция от 15 дизайна.

Басейнът е любимото място на семейството и има красива люлка хамак.

Популярна тема