Къщата на @annie_gg67: красива градска къща Total White

Къщата на @annie_gg67: красива градска къща Total White
Къщата на @annie_gg67: красива градска къща Total White
Anonim

Когато Ана Изабел Гомес, инстаграмистката @annie_gg67, беше дете, тя прекара „прекрасни лета в къщата на баба ми и дядо ми, в Хуерта де Валдекарабанос“. И той продължи да ходи в този град в Толедо, където намери „това малко убежище за уикенди и ваканции, където си почивам и се откъсвам от ежедневната суматоха до семейството си“. Къщата, 133 m2, от които 55 m2 са жилища, а останалите вътрешен двори складово помещение, имаше правоъгълен план. „Когато влязох, си представих, че всекидневната и кухнята се съединяват, така че елиминирахме стената, защото тя извади метри. Свършихме цялата работа с помощта на семейството ми!”.След реформата днес къщата е многофункционално и прозрачно пространство. В допълнение към премахването на стените, друг от успехите на работата беше смяната на порцелановия под с такъв от естествено дърво, боядисана в бяло, цветова палитра, която се поддържа в цялата къща. За инстаграмъра това беше „една от моите мечти и бих искал да го направя и в апартамента си в Мадрид. Резултатът ме влюби напълно.”

Полезните 55 м2 са завършени с две спални и баня. И само в тези три стаи бяха монтирани врати, за да печелят метри: „направихме ги с дъски, и плъзгачи, плевня“. Вътрешният двор е бижуто на къщата и следващият проект на инфлуенсъра. "Ще сложа малка оранжерия и се надявам да има много магия." Това ще бъде място за почивка, разглеждане на книга или кафе. Идеята е тя да бъде „пълна с цветя и растения; и го украсете с масичка, два стола и парче от къщата на баба ми и дядо ми”.Звучи страхотно, Ани. Надяваме се скоро да ви видим публикуван във вашия акаунт в Instagram: @annie_gg67.

В коридора подово огледало удвоява пространството

селска къща anniegg67 антре с подово огледало
Огледало, от Leroy Merlin; портманто, от H&M Home; голямата кошница от естествени влакна е от магазин Dar Amïna.

Дневна: място за споделяне

градска къща anniegg67 бял хол
Шезлонг , от Ikea, Лампа индустриален, от Studio di Verona. Ляво изображение: книжарница, от Ikea; escalera е от El Rastro de Madrid.

Диванът в хола „разиграхме го, за да легнем с одеялото, включително нашето куче Хидра“, казва инстаграмърът.Къщата пресъздава скандинавска атмосфера с нотки на индустриален въздух,неутрална цветова палитра, базирана на бяло и нотки на зелено, като входната врата - оригиналната врата на къщата -, корони и растения.

Кухнята е съкровището на къщата

anniegg67 селска къща стъпка в кухнята
Кухненски шкафове, от Ikea; маса за хранене, от Maisons du Monde; столове от Kave Home и Vackart; Китайска дървена пейка от El Globo Muebles; върху него, черпак и свещник, от Ofelia Home Decor.

Кухнята е с подова настилка от естествено дърво, боядисана в бяло, което я прави по-просторна и хладилник в ретро стил, който се вписва много добре в околната среда. Ани е запалена по дървените дъски. Той ги колекционира и е закупил тези модели в La Casita de Margaux, HK Living, H&M Home и El Rastro de Madrid.

Малка, но организирана кухня.
градска къща anniegg67 бяла кухня с черни аксесоари
Рафт, боядисан в бяло, от Muy Mucho. Фриз с ламели, от Brico Depôt. Меден черпак, закупен от автомобилния пазар в Мадрид. Натурален сапун и кухненски щипки, от Casa González & González.

Инфлуенсърът е щастлив в тази кухня, особено когато приготвя храна за гостуващи членове на семейството.

„Не съм си представял, че намаляването ще ме организира толкова добре. Това е любимото ми място“, казва той.
anniegg67 селска кухня с дървена закачалка
Дървена закачалка за портманта от H&M Home. лампа за таван е закупена от El Rastro в Мадрид .
градска къща anniegg67 бял smeg хладилник в кухнята
Хладилник, от Smeg.
градска къща anniegg67 кухня с рафтове
Библиотека, от Ikea; стълбището е от El Rastro de Madrid.

Спалните

Общежитието за момичета беше малко, така че „избрахме да поставим двуетажно легло с трето легло на нивото на земята.“

градска къща anniegg67 детска спалня с двуетажни легла
Двуетажни легла Vitval и табуретка, от Ikea. Килим, от Miv Interiors. Лампа за четене, от Granit.

Ръчно изработената лампа е негова идея: „Имах една стара клетка и ми хрумна идеята да покрия цялата конструкция с тюл“.

градска къща anniegg67 бяла спалня
Кошница, лампа с щипка и закачалка за хавлии, от Ikea; покривало за легло, от фирма Ib Laursen; масата е закупена от Casa.

Спалните нямаха дрешници, така че „реших да ги интегрирам с останалата част от декорацията, сякаш бяха малка съблекалня“, без врати.

градска къща anniegg67 спалня с отворен гардероб
Съблекалня на IKEA.
Декорацията на къщата, включително банята, е лесна за „предаване на спокойствие и спокойствие“.
anniegg67 градска къща бяла баня
Espejo, от El Rastro de Madrid; кошници, от Verdecora; килим, от H&M Home; сапунерка, от Casa González & González.

Информацията и снимките са предоставени от: @annie_gg67

Популярна тема