Ремонт: В търсене на по-хигиенична къща

Ремонт: В търсене на по-хигиенична къща
Ремонт: В търсене на по-хигиенична къща
Anonim

COVID-19 промени много неща в нормалния ни живот и всеки аспект от него беше засегнат. От начина, по който общуваме, движим се и работим, а сега се добавя и домът. Необходимостта да имаме всичко чисто и дезинфекцирано, за да се чувстваме по-сигурни, ни кара дори да обмислим ремонт на къщата си с цел да я направим по-хигиенична.

Компанията Cement Design, водеща компания в Мадрид в областта на декоративните циментови покрития, изготви доклад, в който се вижда, че реформите са се увеличили с до 40% в сравнение с предходните години изискванията за реформи в дома, които са в полза най-чистите пространства.

Традиционно през лятото реформите се увеличават, но тази година компаниите, посветени на услугите, свързани с реформите, отбелязаха забележим ръст в заявките за извършване на някакъв вид услуга. През трите месеца, в които цялата страна трябваше да остане у дома, много семейства мислеха за подобренията, които трябва да бъдат направени в дома, за да го направят по-удобно място и да го адаптират към нов период на затвор.

Внимавайте с тези 10 съвета, за да предприемете реформа у дома

Какво се търси в тези реформи?

Основната цел е да спечелят пространство в домовете си, създавайки по-комфортни пространства и давайки приоритет на светлината. Идеята е къщата да стане още по-удобно място за прекарване на повече време, каквото е необходимо сега. Създайте зони, където е възможно да работите, и други, посветени на свободното време.

светла всекидневна
Още по-светли пространства.

Друго от най-често срещаните искания е направете дома си по-чист, хигиената заема важно място в проектите за реформи, тъй като в повечето случаи хората търсят пространства, които са лесни за почистване и насърчават канализацията, като например антибактериални повърхности в кухнята или банята.

бяла кухня
Кухни с лесни за почистване повърхности.

Популярна тема