Как да декорирате тераса: ефектно преди и след на покривна тераса с гледка

Съдържание:

Как да декорирате тераса: ефектно преди и след на покривна тераса с гледка
Как да декорирате тераса: ефектно преди и след на покривна тераса с гледка
Anonim

Тази покривна тераса в Побле Ноу, в Барселона, беше напълно изоставена, пълна с ръжда, развалини и кабели. Имаше мухлясал външен вид, който го правеше малко или изобщо непривлекателен, докато студиото El Ático de Daniela не намери решението и превърна това място в място, което трябва да бъде. Винаги има добри идеи за разпределяне на тераси и градски дворове.

преди и след на тераса в барселона
Сенката на тентите за платна предлага леки контрасти.

Това многофункционално пространство има 100 m2, което е оптимизирано до максимум, за да създаде различни кътове за дистанционна работа, хранене, почивка или срещи с приятели. Това е ефектно преди и след, което напълно преобрази покрива. Ето още един добър пример за реформа, който ще ви порази.

грандиозно преди и след на тераса в барселона
Покривът беше необитаем, само мухлясал и мръсен.

Вдъхновението от Ибиса е ясно,почти наподобява плажен бар, включително зоната за отдих. Тъй като жегата се стяга през лятото, беше решено да се монтират сенници тип платно. Естествената светлина е заслепяваща, така че цветовете на текстила от Gancedo са светлокафяви, както и килимите от KP. Стилът Ibizan никога не излиза от мода и предава добри вибрации.

Трапезария

преди и след на тераса в барселона
Зона за хранене на покрива.

Оригиналните камини оживяват,боядисани в бяло, за да придадат вертикалност на терасата. Те също ограничават зоната за хранене, както и килимът от влакна. Тази зона е оборудвана с обща маса с плот от плочки и дървени столове в стил Thonet, за да му се придаде винтидж усещане, и с красиво цветово дуо, в бяло и зелено. Даваме ви десет идеи за декориране на вашата трапезария в градината.

Отпуснете се

зона за отдих на тераса в барселона
Зона за почивка с работна маса.

Играта за подреждане на килими е много визуална и придава известност на този емблематичен стол. Това е моделът Саманта. Той е ергономичен, от естествено въже и с четири крака, от Vackart, за €99. Керамичният стол Bölh от Sklum (44,99 евро) също се предлага в червено, зелено или розово. Препятствието е успешно, тонирано в бяло, с външна пластмасова боя. Ако трябва да промените терасата си, независимо колко малка е, ние имаме ключовете.

Дайте ми една

бар зона на тераса в барселона
Работещ бар с високи столове.

Намираме този тухлен бар за много гениален, за да се възползваме от един от комините на покрива. Със сигурност това ще бъде един от най-успешните кътове, особено заради високите си ретро столове от състарен метал.Ще намерите подобни в Amazon, Maisons du Monde или Sklum. Намерете нашите експертни решения, за да се насладите на вашата външна зона.

Удобно

строителна мивка
Варосана мивка, която се слива с терасата.

Тази тераса на покрива вече е друга част от къщата, така че е създадена зона за мивка с долен шкаф за почистване на прибори и боклук. Светенето се запазва, като цялата настилка е боядисана в бяло. Колко е важно да имате мивка с добър изглед!

В зелено

са използвани изкуствени растения
Тази градина е направена от изкуствени растения.

Идеята на El Ático de Daniela беше да се създаде малък оазис,така че растенията да не липсват, по-добре с височина и зелени листа.Не се заблуждавайте, те са изкуствени по изрично желание на собственика на покрива. Занаятчийството също е намерило място в глинените съдове, които са направени от грънчарска работилница в Ампурда. Подовата лампа от естествени влакна осветява меко покривната тераса, когато падне нощта. Страхотни идеи за осветяване на летните нощи в градината.

Винаги свежи

преди и след на тераса в барселона
Инсталирайте външен душ, за да облекчите топлината.

Когато жегата удари Барселона, един добър душ ще направи дните на кучетата по-поносими. Този модел в провинциален стил,е изработен от издръжливо масивно тиково дърво и разполага с въртящо се копче. Размерите му са 70 x 75 x 204 см (198,99 евро), от ManoMano. Външните душове са мечта, ето 17 идеи.

Стил

използвайте естествени материали за терасата
Естествените влакна в текстила и лампите придават свежест.

Изгледът на Ибиса в този ъгъл е много топ. Варосаните стени и тухленият диван, боядисан в цвета, който идентифицира остров Питиуса, са много очарователни. Покривната тераса беше открита през септември, но със сигурност с тази успешна реформа собствениците й ще удължат лятото практически през цялата година. Създайте релаксиращо място за почивка във вашата градина.

Проектът е от студио El Ático de Daniela.

Популярна тема