Хелоуин тази година ще бъде незабравим

Хелоуин тази година ще бъде незабравим
Хелоуин тази година ще бъде незабравим
Anonim

Кой каза страх? Всяка година обичаме да празнуваме Хелоуин все повече. Пригответе го с времето, украсете различни кътове и направете забавни рецепти. Всичко, което трябва да направите, е да изберете ужасяващ костюм и да се насладите на партито!

Тази година пълнолунието придружава нощта на Хелоуин.

Произходът на Хелоуин. Древен келтски празник, превърнал се в класика: обичаме да украсяваме къщата си и да се обличаме, за да го празнуваме! Предлагаме ви да придадете ефект с прости средства: покрийте мебелите с бели чаршафи, сякаш е необитаема къща. Поставете свещници - винаги с черни свещи - и добавете паяжини в ъглите на картини или огледала.Ще имате перфектната зловеща среда, за да си прекарате ужасяващо.

Креативността към сила

Нощта на Хелоуин винаги е придружена от издълбани тикви, осветени със свещи вътре.

тикви за Хелоуин

Тази композиция си играе с размери и различни изражения, за да образува много оригинална кула. Друг вариант е да ги боядисате в ярки цветове, за да ги направите още по-привличащи вниманието.

Кошело или удоволствие…

Най-добрият прием за деца е кът със сладкиши. Направете корона с бонбони и гирлянд от овесарки във формата на сови, кости или черепи. Поставете няколко вази с дрънкулки, като запазите една за варианти без глутен.

хелоуин бонбони бонбони маса

Подарете на всеки малък гост торбичка във формата на тиква с шоколадови бонбони. Изрежете кръгове от хартия с оранжев лук, поставете шоколадови пръчици вътре и затворете със зелена панделка, като опашка.

Не се страхувайте… Плаши (и се смеят), които ще харесат всички

Хелоуин паяжини и сърма котка
Декорации, налични на www.giselagraham.co.uk. От 9, 88 /бр.

Tinsel. Ако сте сръчни със занаятите, направете тези паяжини или котето.

Страшни силуети. Персонализирайте къщата с изрезки от черен картон. Очертайте очертанията на прилепи, скелети, паяци или вещици, изрежете ги и ги закачете по стените.

Еко празник. Рециклирайте тенекии. Оцветете ги в бяло и нарисувайте очите и устата на страничните им повърхности с черен маркер. За да създадете усещане за движение, нарежете бяла торба за боклук на ленти с ширина 2 см и ги закрепете около една от основите. Закачете кутиите на различна височина, така че да се движат, когато минавате.

На вратата. Избийте буквите на Дракула в червена пяна. Изрежете силуета на усмивка в същия тон и поставете няколко бели зъби отгоре. Залепете с двустранна лента.

Общо заклинание

Черното е един от звездните цветове на този празник.

черна платнена корона за Хелоуин със силует на вещица

Вземете дунапренена корона и 150см панделка в този тон.Направете гънки с карфици и завършете с профила на картонена вещица. Тъй като всички магьосници имат метли, направете ги от месарска хартия, нарязани на 3 см ленти и залепете тези ресни около края на бамбукова сламка (9,99 €/12). Ако предпочитате, купете вещерската метла Менди (15,75 евро). И двете в Amazon.

По-устойчиви

Меламинът и пластмасата отстъпват място на екологичните аксесоари.

дървени тави за бонбони за Хелоуин
Подноси, от Blue Brontide (€37 всяка).

Тези тави предпазват бактериите, биоразградими са и много издръжливи. Представете в тях бисквитките с ужасяваща украса, които приготвяте заедно с децата си.

Деко ефимерно

Винилите с малък размер са забавен и достъпен начин да подготвите дома си за повода.

Хелоуин детска спалня с призрачни винили
Комплект стикери за чудовища, 25 cm x 20 cm, от фирма Tenvinilo (5, €25/6 единици).

Някои стикери с мумии, зомбита или вампири ще придадат забавна нотка на околната среда. Освен това те са лесни за инсталиране и премахване.

Призрачна закуска

Организирайте детско костюмирано парти.

Хелоуин кексчета с призраци

Пригответе брауни и го украсете с бял фондан, както е на изображението. За да пиете, направете бананови млечни шейкове и добавете топинг от крем-спрей, за да изглеждат като малки призраци.Създайте призрачен ъгъл с LED светещи балони, видими на тъмно.

снимка

Вердекора

34,00 €

Популярна тема