Как да украсите къщата си с прилепи на Хелоуин

Как да украсите къщата си с прилепи на Хелоуин
Как да украсите къщата си с прилепи на Хелоуин
Anonim

Прилепите са един от основните мотиви, използвани за украса на къщата, просто трябва да разгледате тези лесни за поставяне и премахване винилови стикери за партито за Хелоуин.

прилеп декоративен винилов стикер, от tenvinilo

Нощта на 31 октомври се превърна в едно от най-очакваните партита за най-малките, които нямат търпение да се маскират и да посетят своите съседи, за да получат сладкиши след обичайното: "трик или лакомство?".Малък трик: подгответе торбите с бонбони за Хелоуин предварително.

Децата наистина се радват да украсяват къщата със силуети на черепи и призраци, паяжини и гирлянди от прилепи и тикви.

декоративна винилова стена Хелоуин прилеп от tenvinilo

Далеч от това да е страшен, Хелоуин се превърна в начин да покажете приятелското лице на чудовища и ужасяващи герои, просто трябва да видите ефекта от този декоративен стикер, за да персонализирате детската спалня само за един няколко дни.

Сладка и лесна рецепта

Ако детето ви е амбициозен готвач или обича да ви помага, когато приготвяте десерти, поканете го да направи тази лесна рецепта за деца от сладки малки бисквитки с прилепчета. Ще ви трябват само шоколадови пралини, бисквити Oreo и фъстъчено масло, които можете да замените с ягодов или шоколадов сироп.

Евтин орнамент за Хелоуин

Силуетите на вампири винаги са били свързвани със заклинания, нощи на вещици и въпреки това са много хубави, когато се използват за украса на къща или като украса за парти с тема на ужасите. Ако не обичате да се обличате, просто носете маска за Хелоуин,, която можете да направите сами.

сладка парти ден Хелоуин маска

Когато сте домакин, подгответе фотообаждане за страховит празник. Хартиените или картонени прилепи за закачане на прозорците на къщата са много сполучливи. Няма да ви отнеме пет минути да ги направите и те са идеални до прозорците или до всеки ъгъл.

Необходимите материали са: черен картон, шаблон, молив, ножица, найлонов конец, лепкави очи и свредло за хартия. За силуета ще ви трябва рисунка на прилеп и можете да я очертаете върху хартия, пяна или картон, покрит с парчета плат.

декоративни прилепи за Хелоуин

Как се прави прилеп за украса на къщата? Намерете шаблон с дизайна, който ви харесва най-много, начертайте силуета върху картона и го изрежете. Сега остава само да залепите лепилните очи и да пробиете края на опашката или някое от крилата, за да го пробиете с найлоновата нишка. Завържете възел и сте готови за окачване!

Ще прекарате забавно време с децата си с този лесен и прост занаят,, но първо ще трябва да закупите материала:

снимка

FIXO

7, €29

снимка

APLI Kids

6, €11

снимка

Rapesco

9, €46

снимка

APLI

1, 46 €

Популярна тема