Влязохме в къщата на Карлос Бауте и Астрид Клисанс

Влязохме в къщата на Карлос Бауте и Астрид Клисанс
Влязохме в къщата на Карлос Бауте и Астрид Клисанс
Anonim

Известният певец Карлос Бауте и съпругата му Астрид Клисанс, модел и блогър, споделят тази страхотна къща със съвременен дизайн с градина с трите си деца. Като цяло преобладават откритите пространства и неутралните тонове. Искате ли да научите повече за интериора му? Давай напред!

Съвременната тенденция се крие във всяка една от стаите. Вярно е, че обичат изисканите форми, откритостта и наличието на функционални мебели, които същевременно са стилни. По този начин можем да кажем, че са постигнали модерна визия, но с винтидж чар, добре отразен в полилея или съдовете в стъкления шкаф.

модерна трапезария в неутрални тонове, декорирана с гоблен

Съвременният стил

Според Астрид, „декоративният стил зависи от мястото, което ще декорираме. Селската къща не е същото като светло таванско помещение в космополитен град. В нашия случай искахме да придадем на къщата си съвременен щрих, използвайки неутрални цветове и елементи, които на свой ред да блестят и дават живот на пространството."

Самите те признават, че до известна степен са свързани с минималистичните тенденции Харесват функционалността, непретоварването на пространствата и декорирането с растения.Поради тази причина Астрид смята, че „когато става въпрос за деца у дома, стилът трябва също да се адаптира към текущите обстоятелства.“

Произведения на изкуството за декорация

Най-общо казано, интересът на тази двойка към изкуството е доказан. Поради тази причина те решават, че на неутрална основа гоблените и цветните произведения на изкуството могат да работят много добре. В този смисъл самите те посочват следното: „За нас те са много важни произведения на изкуството, растения и текстил, от килими и гоблени до възглавници и одеяла''.

трапезария със съвременен дизайн
Показана витрина Marshall с метални крака, от Westwing.
витрина със съвременен дизайн в черно

Въпреки това възниква въпросът: каква е истинската идентичност на този елегантен дом? Преобладават неутралните, бели и сиви тонове; по този начин се създава спокойна и семпла атмосфера, но от друга страна, тази трезвост се пречупва през картини в поразителни и интензивни цветове Следователно семейният дом с дизайн се постига като съвременен.

Интегриране на мебели

Астрид казва, че нейната къща „представлява какъв е бил животът ни през последните години. Причината е, че имаме мебели, дошли от Маями и Мексико, други от апартамента ни в центъра на Мадрид, а други са нови, специално подбрани за тази къща“. Ясно е, че те знаят как да интегрират мебелите много добре. Идеята е, че има естествена атмосфера, където има комфорт.

Детските стаи са може би най-специалните места в къщата.Защо е това? Изработени са по мярка и с много любов, както и трапезарията, където е постигнат този уют и поддържана естетика. Дори когато става дума за декориране на коридора, те решават да имат някои уникални, изтънчени и много внимателни декоративни ресурси.

фоайе в съвременен стил, украсено с произведение на модерното изкуство
Бюфет Sanford в черно от Westwing

Все пак не са сложни нито в украсата, нито в разпределението. Те са традиционни в този смисъл и се връщат към основните елементи. Те посочват, че „някои добри дивани, които позволяват на гостите да разговарят и да прекарат известно време на спокойствие, както и централна опорна маса, килим, който осигурява топлина и добро осветление''. С други думи, по-светла къща, в която са обгрижени всички детайли.

модерен диван в цвят патладжан

Семпла и удобна къща

От друга страна, подчертава важността на къща със споделени пространства далеч от концепцията за „музей“. Много пъти правим грешката да въвеждаме всякакви ресурси, които в крайна сметка не определят конкретен стил и генерират безсмислена еклектична среда.

От друга страна, Карлос Бауте и Астрид знаят много добре какви ресурси да изберат и от какво наистина се нуждаят, за да имат модерна къща. За да направят това, те ценят концепцията за ред над всичко останало. Разбира се, те изпълняват целта да декорират с елегантност, като са много интересна къща със съвременен дизайн в неутрални цветове.йени

Според Астрид, „имаме много място за съхранение, което позволява да облекчим товара от предмети в цялата къща. Много е важно къщите да имат място за съхранение и това е голяма генерализирана повреда в голяма част от къщите и това води до загуба на естетика''. И вие сте съгласни? &128521;

Популярна тема