Как да разделяте средите в една и съща стая

Как да разделяте средите в една и съща стая
Как да разделяте средите в една и съща стая
Anonim

Търсене отворени, многофункционални и гъвкави стаи е последният лайтмотив на настоящите реформи. Но какви са предимствата и недостатъците на дистрибуцията с отворена концепция? Тук ви казваме.

1

Обърнете гръб

интегрирани пространства всекидневна с отворена кухня

Диванът е чудесен граничен елемент. Използвайте го като разделителна линия между всекидневната и трапезарията. Освен това гърбът му може да бъде много полезен, когато не е облегнат на стената.Поставете бюро на гърба му, за да имате своя офис или нисък шкаф за съхранение на играчки и оформете място за игра. Модулен диван Söderham, от IKEA.

2

Задайте ограничения

интегрирани пространства отворена кухня

В къщи, където кухнята и всекидневната са интегрирани, островът или барът са най-добрата алтернатива за разграничаването им. Изберете модел от същия материал и стил като този в двете стаи и с място за съхранение, ако е възможно от двете страни.

3

Игра на цветове

интегрирани пространства дневна трапезария

Широко използван ресурс е боята за стени. Боядисайте преграда в различен цвят и ще рамкирате различни области в едно и също пространство. Използвайте го, за да разграничите хола от трапезарията.

Не пропускайте: 15 ЦВЯТА, С КОИТО ДА БОЯДИСВАТЕ КЪЩАТА СИ

4

От вътрешни врати

интегрирани пространства хол със затворена тераса

Шафовете са ефективно решение за разделяне на помещението. Изберете модели стъклени панели с желязна конструкция и широки или плъзгащи се врати, които да отваряте и затваряте, когато ви е удобно. Основният му недостатък е високата цена.

Трапезна маса Mirage, от Maisons du Monde.

Не пропускайте: СТЕНИ В ИНДУСТРИАЛЕН СТИЛ

5

В краката ти

интегрирани пространства спалня с отворена съблекалня

Поставете го на дъската на леглото, скрин или пейка и автоматично ще имате атмосфера, различна от сън. Ако търсите малко повече уединение, окачете някои завеси. Ще ви трябват само няколко релси или щанга и лека и прозрачна тъкан. Идеален за работни зони или съблекални в спалнята.

6

Екрани

интегрирано бюро с екран

Това е един от най-евтините варианти. Перфектен за създаване на различни среди в спалня или за отделяне на коридора от всекидневната, за да получите уединение. Освен това можете да го местите от едно място на друго и да го оставяте отворено или затворено. Изберете от широката гама налични декоративни опции. Маоко, от Maisons du Monde.

Популярна тема