Модерен апартамент за живеене, работа и почивка

Модерен апартамент за живеене, работа и почивка
Модерен апартамент за живеене, работа и почивка
Anonim

Връзката между собствениците на този апартамент и стилиста за недвижими имоти Jaione Elizalde започна преди няколко години, , когато те взеха решение да продадат старата си къща в квартал на покрайнините на Памплона и придобийте своя нов дом. Собствениците, родители на три малки деца, вече имаха дома си, но се нуждаеха от помощ при определяне на пространствата и техните нужди, както и при избора на някои от мебелите. В унисон с неговия стил, с бяло като основа и светли мебели, бяха създадени пространства с много семпли линии и нищо богато украсено.

С идеята да се гарантира повече светлина, Jaione предложи замяна на основната преграда на хола с голяма стъклена преграда с бели профили.Този малък ремонт беше огромна промяна: трапезарията, кухнята и антрето получават естествена светлина отвсякъде. Целта е постигната! Сега водещата нишка на декорацията е белязана от тази нова зона на общите пространства с преобладаване на бяло и светло дърво в покритията и мебелите.

Една от основните атракции на тази къща беше великолепната естествена светлина, която получава във всички стаи. Поради тази причина, освен засиленото му навлизане в общите части, бяха положени усилия да му се придаде по-голяма актуалност в спалните, както в основната, така и в детската и дори в баните.

Така откриваме голям прозорец до зоната за почивка на двойната стая и декорация, разбира се, базирана на белия цвят като основа. В рамките на това пространство беше използвана само голямата табла, тапицирана в въглен сиво, до която бяха поставени няколко прости бели маси с мраморни настолни лампи и сиви метални абажури.На леглото чаршафи с много модерен дизайн, които придават свежест и обновяват пространството. Текстилът в неутрални тонове и оригиналната тройна таванна лампа изпълват околната среда с индивидуалност, винаги зачитайки навлизането на светлина и усещането за простор.

Това е планът на къщата:

плосък модерен бял апартамент

Основната промяна в къщата беше замяната на преградата, която разделяше хола с ниска стена със стъкло. Сега кухнята, трапезарията и всекидневната комуникират, като също така позволяват преминаването на светлина.

Ето снимките на средите:

Все по-разпространената дистанционна работа подтикна собствениците да създадат специфична зона в хола.

модерна бяла плоска всекидневна със сив диван и зона за работа и учене
Столове, диван и пейка от Ikea.
Присъствието на растения е основната освежаваща точка в декорацията на всекидневната.

За да интегрирате зоната за работа и учене във всекидневната,бяха избрани бял рафт и маса, точно като стената, и столове от светло дърво в съответствие със стила на къщата Сивият диван заедно с фибровата маса съжителстват чудесно с новосъздадената зона.

модерен бял дървен под за трапезария

Гърбът на новата ниска стена се използва за вграждане на малка библиотека, която също доста олекотява предната част.

модерен бял под на трапезария в скандинавски стил
Постоянният избор на материали винаги в бяло и светло дърво постига завършена единица на цялата къща.
модерна бяла плоска кухня, отворена към трапезария
Дневната вече е независима благодарение на огромна стъклена врата, която я изолира от миризми, без да отнема светлината.

Изпъкването на неутралните цветове в главната спалня гарантира мир и спокойствие за подходяща почивка.

бял под модерна главна спалня
Таблата се откроява, от една страна до друга, допълнена от няколко маси от Ikea и няколко лампи от Kave Home. Текстилът е от Kenay Home.
Тъй като е висок етаж и няма сгради наблизо, прозорците могат да останат разглобени.

В банята,зоната на мивката е замислена като близнак, с два еднакви шкафа, мивки и огледала; те споделят само един и същи ред светлини като свързваща връзка.

бял под и модерна баня с две мивки и метро плочки

Просторността на банята направи възможно включването на вана и душ зона на една и съща предна част.

бял под и модерна баня с вана и вграден душ
Мебели, от Ikea.

Популярна тема