Как да декорирате малък коридор

Как да декорирате малък коридор
Как да декорирате малък коридор
Anonim

Това, че пространството, което имате на входа на къщата е намалено, не трябва да е в противоречие със стила. антре е първото нещо, което виждаме, когато влизаме в къщата, следователно трябва да е приятно място, за да ни посрещне. Друго нещо, което трябва да вземем под внимание е, че трябва да бъде функционално пространство, багажник за поставяне на палта, кош за оставяне на ключове, място за оставяне на обувки…

Вдъхновете се от тези малки зали, декорирани в бяло.

Това е и последното място, на което сме преди да тръгнем, така че огледалото, където да се огледаме, преди да тръгнем, винаги е добро място, където да се обърнем.Каквото и да е вашето пространство, със сигурност с няколко трика можете да извлечете много от него. Обърнете внимание на нашите предложения, те със сигурност ще паснат на вашия стил.

1

Кънтри стил

селска зала

С два дървени аксесоара те получават малко антре, с много стил и много функционално. Нека започнем с монтирана на стена закачалка за портманта от грубо дялано дърво. за поставяне на чантата и палтата.

И като допълнение, пейка, под която да поставите коша и обувките.

2

Homfa

Бамбукова пейка за обувки

снимка

38,99 €

Тази пейка е чудесен вариант, тъй като има два рафта, които ви позволяват да поставите обувките си идеално разположени и без да затрупвате място във входа.

Поставете кошница отгоре, за да оставите ключовете, портфейла… И няколко растения, за да му доставите малко радост.

3

Минималистичен

малка зала

Три неща са важни в тази зала: конзолата, огледалото и пейката. С тези три елемента ще бъде достатъчно, за да създадете максимално функционално пространство на входа.

Но закачалката, за да закачите нещата си, и кошницата, която да му придаде повече стил, са два много успешни аксесоара.

Още вдъхновение за малък коридор тук.

4

склум

Кръгло дървено огледало

снимка

1, 99 €

Заложете на кръглото огледало, за да се огледате преди да излезете и да сте сигурни, че изглеждате перфектно. В допълнение, огледалото е основен елемент, който ви позволява да създадете много пространствено пространство с малко елементи.

5

Винтидж

малка зала

Пътуване в миналото! Ако харесвате този стил на декорация, можете да го приложите идеално към антрето си. В допълнение към използването на тъмно дърво, добавете ретро елементи като стар телефон или лампа.

Добавянето на растения винаги е успешно, независимо дали на входа или вътре в къщата.

6

направено

Mesilla Ledger

снимка

€179,00

Започнете с ниска винтидж маса като тази, за да създадете своята зала у дома. Можете да изберете такъв с чекмеджета, за да съхранявате най-важните си неща и да ги държите далеч от погледа

7

Скандинавски

малка зала

Ако искате да създадете топло пространство на входа, опитайте скандинавския стил. Бяла мебел, растение… И звездният аксесоар, композиция от картини, които ви приветстват във вашия дом.

Можете да го направите толкова персонализиран, колкото искате, дори да поставите снимки на семейство и приятели. Личността на дома.

8

Ikea

Маркос Витаби

снимка

€20,00

Можете да използвате тази рамка с шест кадъра, за да създадете своя композиция за залата. Можете да комбинирате вашите лични снимки с листове с послания, да изберете серия от картини… Колкото форми има, толкова и вкусове!

9

Функционален

малка зала

Друга възможност е да изберете ключов елемент в залата, като тази входна пейка. В една и съща мебел имаме място, където да седнем, за да събуем и обуем обувките си и маса, за да поставим декорациите, и кошница, за да оставим нещата си.

Остава само да поставите стелаж, за да закачите нещата си и това е.

10

Maisons du Monde

Vintage Entrance Bank

снимка

329,00 €

Знаем, че харесахте тази идея, затова ви оставяме тук пейката във винтидж стил.

Популярна тема