Брутална промяна! От офис до скандинавски шикозен апартамент

Съдържание:

Брутална промяна! От офис до скандинавски шикозен апартамент
Брутална промяна! От офис до скандинавски шикозен апартамент
Anonim

Внимавайте! ⚠️ Когато приключите да видите преобразуването на това старо офис пространство в апартамент с три спални и две бани в Бургос, много вероятно ще бъдете шокирани. Всъщност ще почувствате леко изтръпване в стомаха и неудържимо желание да преустроите къщата си (или да купите място, където да копирате проекта). И честно казано, не сме изненадани, защото е едно от най-впечатляващите „преди и след“, които някога са били в нашето списание!

С полезни 80,47 m², къщата е проектирана с отворена и модерна концепция, разделяща кухнята (направена по мярка) от всекидневната с помощта на паравани и инсталиране вградени гардероби във всички стаи, включително и преддверието. Това оползотворява максимално наличното място за съхранение.

Що се отнася до декорацията, е избран шикозен скандинавски стил,с бяла основа, върху която останалите акценти се въртят в неутрални тонове, горчица, блус и прашни рози. Те се намират най-вече в текстила. Той също така подчертава присъствието на материали като дърво и, разбира се, естествените влакна, които са главните герои на кошници и други декоративни елементи.

северна шикозна всекидневна

В хола ТВ шкафът, масичката за кафе и столовете в трапезарията са избрани в черно, за да създадат контраст с чисто бялото на стените.

Както диванът, така и столовете в цялата къща са от Sklum, а останалите мебели са закупени от IKEA. Други марки с присъствие са Muy Mucho, Casa Shop, Crack и El Corte Inglés.

Трапезария в скандинавски стил в дърво и черен цвят

Кухнята включва очарователен бар за закуска с изглед към всекидневната, идеален за споделяне на семейни моменти и винаги свързан.

кухня, отворена към хола и трапезарията в северен шик стил кухня с дървен барплот и параван като разделител на стаята Кухня със скандинавски дизайн в бяло с дървени плотове Кухня със скандинавски дизайн в бяло с дървени плотове

Главната спалня включва прост кът за четене, състоящ се от синьо кадифено кресло и бяла подова лампа.

спалня в скандинавски стил с кът за четене кът за четене със синьо кадифено кресло

Останалите спални имат бюро и са по-фокусирани като младежки стаи, следвайки същата декорация от прости и ярки линии, която намираме в останалата част от къщата.

бюро в скандинавски стил спалня с бюро, декорирано с естествени влакна спалня в скандинавски стил с бюро и стоящо огледало

И двете бани имат отворено място за съхранение на ниски рафтове и са светли благодарение на стенните облицовки: едната с мраморен ефект, а другата с ботанически рисунки.

баня с облицовки с мраморен ефект баня с ботанически плочки

ПРЕДИ РЕФОРМАТА: КАКВО МИ КАЗВАШ

офис площи преди ремонт

Офис, който беше функционален, но скучен и неприветлив. Имаше много мебели за съхранение, бюра и плоча на тавана, които могат да бъдат ефективни в работните пространства, но за дома те са много студени и със сигурност не са много декоративни.

офис площи преди ремонт

Подът също беше сменен с много по-уютен и по-топъл модел от дървени ламели.

офис площи преди ремонт

Най-хубавото беше броят на прозорците, използвани за изпълване на новата стая със светлина. Но това, което пространството беше преди и това, което стана след реформата, няма нищо общо с това. Днес това е модерен апартамент със свежа и уютна декорация, прекрасен пример за това как можете да трансформирате пространство според предназначението, което ще му дадете.

Популярна тема