Как да ремонтирате баня, без да извършвате работа: 2 примера за копиране

Как да ремонтирате баня, без да извършвате работа: 2 примера за копиране
Как да ремонтирате баня, без да извършвате работа: 2 примера за копиране
Anonim

Повече от един път сме планирали да променим естетиката на банята и да обновим нейния имидж; ние обаче не искаме да си усложняваме живота, още по-малко да вършим дела. Разстройството, което включва премахване на материали и тоалетни и поставяне на нови, предполага много дни на оператори, шум, мръсотия и други неуредици. Поради тази причина искаме да ви представим няколко съвета за как да ремонтирате баня, без да е необходимо да вършите никаква работа.

Наистина, е възможно да се извърши ремонт в банята с почти никаква работа! Но как може да стане това? Всичко е въпрос на визуализиране на различните промени, които могат да бъдат направени и след това обмисляне дали трябва да премахнете ваната и да поставите душ или дори да добавите по-модерна свободностояща вана.В този случай работата ще бъде съществена, но резултатът ще бъде изключителен.

Можете обаче напълно да промените външния вид на вашата баня, като боядисате стените и боядисате плочките. Възможно е също така да обновите естетиката, като смените огледалото и шкафа на мивката и добавите на свой ред елементи като растения или картини… Малки и големи детайли, които ще ви помогнат получете по-модерна средаИ без да ви оставя цяло състояние! За по-точно разбиране почерпете вдъхновение от тези обновени бани без произведения на Ана Лоренцана.

Промени, които споделят двете бани

  • Погледнете тапи, в двете бани те са променени в черен дизайн, в хармония с новия стил, който и двете пространства лансират.
  • Металната кошница вътре в душовете също е черна, за да пасне на душ паравана и душ колона.
  • Неговите стари подове са заменени с нюанси, типични за дърво, които винаги внасят топлина в околната среда. В крайна сметка това е начин да се работи върху добри идеи за преустройство на стара баня.

СЛУЧАЙ 1: СВЕЖА БАНЯ СЪС СИНЬО КАТО ОСНОВА

ремонтирана баня без ремонт преди и след, стара баня ремонтирана в актуален стил, баня с дървен шкаф за мивка

В тази баня и въпреки че клиентът не искаше работа, беше необходимо да се възползва от проекта, за да премахне ваната и по този начин да създаде модерна баня с вграден душ.Друго Промяната, която направи разликата, беше разработването на по-декоративна и модерна мивка, по такъв начин, че мебелите бяха променени, които са двойни с три големи чекмеджета и достатъчно място за съхранение, така че всичко да е скрит.

Бидето, което вече не е използвано, се премахва, за да има повече място, особено за поставяне на този шкаф за мивка, за да стане по-широк; В допълнение, огледалото, което вече беше там, съвпада, така че дуото, което образуват, е балансирано.

Матовите кранове, аксесоарите и профилът на екрана поддържат същата естетика. От друга страна, синьото, което беше любимият цвят на собственика, беше използвано за боядисване на предните плочки, контрастиращи с останалите бели стени. Така се постига модерна баня, декорирана в синьо. Към всичко това трябва да добавим параван с черни профили, за да имаме красива баня, пълна с идеи, нова тенденция за постигане на съвременен външен вид.

ремонтирана баня без ремонт преди и след

Що се отнася до настилката, беше избран винил, който имитира мраморен под. Този е здрав, издръжлив, устойчив на влага и има стилен, топъл и изтънчен вид. С други думи, много лесен ресурс за поставяне, когато правите реформи без работа.

ремонтирана баня без ремонт преди и след

За завършване на новия облик бяха добавени подходящи дървени рафтове и черен бар за хавлии. Минималистичната тенденция присъства, но има и приятен и фин цветен контраст, който прави стаята по-динамична.

ремонтирана баня без ремонт преди и след

СЛУЧАЙ 2: МОДЕРНА И ШИКОВА БАНЯ В РОЗОВО

ремонтирана баня без ремонт преди и след

Въпреки че не е грозна или остаряла, тази баня нямаше нищо общо със стила и вкусовете на своя собственик, така че проектът за обновяване беше извършен „почти“без работа, осигурявайки тя с душ корито и място за съхранение и, от друга страна, боядисване на плочки, за да имате модерна баня, декорирана в розово. За да направи разликата, беше избран екран с черен профил, който да съответства на крановете, осветлението и аксесоарите.

Баните със съвременен стил ви позволяват да създадете лична атмосфера. В тази баня е добавено висящо растение до душа, друго в мивката и мини версия около тоалетната. Също така в тази област имаше черно-бяла снимка на Одри Хепбърн. Растения и снимки, които се превръщат в декоративни детайли, които могат да преобразят всяко пространство.

ремонтирана баня без ремонт преди и след
Подът е поставен в сиво, за да се разграничи от останалата част от къщата, с паркет в цвят дъб.
ремонтирана баня без ремонт преди и след

Успяхме да проверим, че е възможно да се работи върху обновени бани с почти никаква работа. Чрез контраст между снимките преди и след, ясно се долавят разликите и промените от стара баня до напълно реновирана, всичко това базирано на практични идеи и ниска цена.

Популярна тема