Блендер, страхотният малък уред за вашите по-здравословни рецепти

Блендер, страхотният малък уред за вашите по-здравословни рецепти
Блендер, страхотният малък уред за вашите по-здравословни рецепти
Anonim

Сега, когато прекарваме много повече часове у дома, намираме повече време за приготвяне на по-сложни рецепти и като следствие полагаме повече грижи за диетата си.

Една от най-добрите джаджи, с които да се възползвате от закуските и леките закуски, е класическият блендер Малък уред, който доскоро намирахме за малко остарял, но днес се връща, за да бъде в първите ред кухненски шкафове. И факт е, че ако сте от онези, които ги мързи да консумират пресни плодове и зеленчуци, най-добрият вариант е да си приготвите вкусни сокове и смутита за миг. Също така, за разлика от обикновените сокове, приготвени със сокоизстисквачка, блендер ви позволява да извличате сока от храна без пулп и следователно на бучки.

Накратко, блендер ви помага да получите всички предимства на плодовете и зеленчуците, с безкрайни комбинации и бързо и лесно.

СРЕДЕН-НИСЪК КАПАЦИТЕТ

снимка

OSTER

85, €38

Ако не сте много вкъщи, този модел с капацитет за приготвяне на 1.25L сок е повече от ефективен и достатъчен. Това е класическият модел, който не заема много място в кухнята, но има повече от приемлив капацитет да приготви вашата вкусна закуска или лека закуска.

КЛАСИКАТА

снимка

Aicook

43, €99

Този модел със сигурност ви звучи познато, защото коя майка не го е имала у дома? Има система против капене и много висока сила на смилане. Той съдържа лента за изтласкване на храната и подпомагане на въвеждането й през устата на диспозера - по-широк от други модели.

ЗА ТЕЗИ С МАЛКО МЯСТО

снимка

homgeek

Ако нямате късмета да имате достатъчно място в кухнята си, не е нужно да се отказвате да правите вкусни смутита и сокове с блендер. Оставяме ви тази преносима опция, с по-малък капацитет, но с достатъчно мощност, за да даде добри резултати. Включва две бутилки като допълнение.

ПОЛОВИН РАЗМЕР И КАПАЦИТЕТ

снимка

Cecotec

58, €90

Това е стандартният размер, има капацитет от 1.8L и мощност от 2000w. Смесителната чаша е изработена изцяло от стъкло, а основата е от неръждаема стомана. Това е идеалният модел от среден клас съотношение качество-цена, който ще ви даде страхотен старт в света на смутитата.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОДЕЛ

снимка

homgeek

И ако вече сте професионалист и искате да се издигнете още по-високо, този модел шейкър/блендер има мощност от 2000 W, капацитет от 2 литра и 4 функции за автоматично програмиране, за да ви помогне да обработвате храни с различна твърдост.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОДЕЛ СЪС САМОПОЧИСТВАНЕ

снимка

COOCHEER

109, €99

Този модел е подобен на предишния по отношение на спецификациите, но също така включва функцията за почистване. С натискането на един бутон и добавянето на топла сапунена вода чашата ще бъде така, сякаш току-що е излязла от пералнята.

Популярна тема