Леглото, което се появява в Емили в Париж: една от тайните на сериала

Леглото, което се появява в Емили в Париж: една от тайните на сериала
Леглото, което се появява в Емили в Париж: една от тайните на сериала
Anonim

Emily Cooper ни показа много ясно, че е истински експерт в маркетинга и социалните медии, по-специално в Instagram. Гледането на всичките десет епизода от най-новия хит на Netflix, Emily in Paris, наведнъж е като да вземете интензивен курс по модна комуникация и луксозни марки.

hästens легло в една от сцените на сериала Емили в Париж

В пета глава от поредицата симпатична млада жена от Чикаго стартира très chic маркетингова кампания, за да рекламира едно от леглата на престижната шведска фирма Hästens. Планът е леглото да бъде поставено в средата на площад Далида, кръстен на френската певица и актриса. Там всеки instagramer, който иска, може да легне на леглото и да заснеме вероятно най-романтичната и бохемска снимка в живота си.

ЛЕГЛОТО: HÄSTENS MARANGA

hästens легло с маранга

По думите на самата марка, когато лежите на леглото Hästens Maranga, „усещането, което имате, е безтегловност. Това легло е самото определение за адаптивна гъвкавост: когато потънете в него, сякаш тялото ви получава приятна прегръдка.И когато станете, леглото следва вашите движения, за да се върне по-късно в първоначалното си състояние: твърдо, но меко''.

Маранга идва от маорския термин за „събуждане“, което добре илюстрира ефекта от един нощен сън върху това произведение на изкуството.

Тапицирано в емблематичния си син гингам модел, основните материали на леглото са пухкав конски косъм, меко бельо, бавно растящ бор, превъзходна вълна и памук с дълги влакна.

Научете повече за Hästens Maranga

EL HEADBOARD: HÄSTENS BEING HEADBOARD ОТ ILSE CRAWFORD

Емили серия сцена в Париж

Както се очакваше, леглото изглежда кокетно облечено с купчина възглавници, върху които Емили и Камил лягат, за да си направят селфи.Обстановката е завършена с таблата Hästens Being Headboard от Isle Crawford с подходящо карирано покритие. Неговата наклонена форма е проектирана „да усъвършенства усещането да си в леглото. Твърдината на основата осигурява опора в долната част на гърба, като постепенно отстъпва място на утешителна мекота в областта на главата''.

КОЯ Е ILSE CRAWFORD?

Илзе Крауфорд

Сигурен съм, че името му звучи добре и ние бързо ще ви кажем какво: IKEA. Тази британска дизайнерка е създател на колекцията SINNERLIG, която излезе на бял свят през 2015 г. Въпреки че не бихме могли да говорим за нея, без да споменаваме нейната блестяща кариера като директор на списание Elle Decoration UK или като творчески директор на Dona Karan Home. Ако искате да научите повече за работата му, ето линк към уебсайта на неговото студио Studioilse, специализирано в архитектура, интериорен дизайн и проекти за декорация.Задължително!

Популярна тема