13-те най-добри електрически кухненски скари

13-те най-добри електрически кухненски скари
13-те най-добри електрически кухненски скари
Anonim

Една от резолюциите, които приложихме на практика миналата година, беше да подобрим хранителните си навици. Събрахме се и извадихме кухненските си прибори, като тенджерата под налягане за бързи рецепти, и се постарахме да приготвим много вкусни рецепти, без да изоставяме мантрата да сме винаги здрави. Така видяхме как Instagram се изпълни със снимки на много здравословни и забавни менюта.

И след като сменим чипса от дебел на годен, вече не се задоволяваме с търсене на рецепти, а това, от което се нуждаем, са джаджи, които улесняват живота ни. И едно от нашите предложения е превключете на електрическия тиган, тъй като той е бързо решение за всички храни, които трябва да печете на скара, без мазнина.И вие също трябва да проверите дали е време да смените тиганите и да вземете най-новото на пазара. Освен това, когато настъпи хубавото време, е идеално, ако искаме да го използваме в градината или на открито, защото те обикновено са много леки, заемат малко място и за да ги включите, просто трябва да го включите в електрическата мрежа.

Електрическият тиган несъмнено е основен елемент за здравословна диета, въпреки че не можете без цифрови кухненски везни, за да контролирате порциите във вашите рецепти. Разгледайте нашата селекция от електрически ютии, за да намерите тази, която ви подхожда най-добре.

1. Гранитна електрическа ютия

снимка

Jata

€59,00

Тази електрическа решетка има "магическата" устойчивост, която разпределя топлината перфектно по цялата повърхност на скарата, позволявайки на всички храни да се готвят еднакво, независимо къде е поставена скарата.Освен това има подвижен термостат с регулируема температура.

2. Електрическа ютия XXL

снимка

Бестрон

62,05 €

Голям електрически тиган с размери 90.5x23.7 cm за готвене заедно директно на масата, подходящ за закрито, на балкона или в градината. Разполага с висококачествена повърхност с незалепващо покритие за готвене на месо, колбаси, зеленчуци, картофи, яйца или палачинки без мазнина или масло.

3. Квадратна електрическа скара

снимка

Принцеса

32,99 €

Електрическа ютия, която осигурява професионални резултати. Подходящ е за 1 или 2 души с площ за готвене 28 x 28 квадрата.см. Разполага със система за дръжки с хладно докосване за лесно пренасяне на тигана до маса или кухня и е лесен за почистване благодарение на висококачественото незалепващо покритие.

4. Компактна електрическа ютия

снимка

Tefal

39, 79 €

Перфектна решетка за открито, която гарантира здравословно готвене на скара само с малко масло благодарение на незалепващата повърхност. Има 1800 W мощност, регулируема на 5 скорости, за да се адаптира по-добре към вашата кухня. Освен това има тава, която събира сокове/мазнини, която може да се сваля и може да се пере отделно; термопластични външни дръжки за предотвратяване на изгаряния и неплъзгащи се крачета на основата.

5. Електрическа ютия с ниска димност

снимка

Ufesa

60,06 €

Електрически тиган с плот за готвене 38 х 24,5 см. Има незалепваща лята алуминиева пластина и предпазен микропревключвател; нагревателният елемент автоматично се изключва при изваждане на скарата от барбекюто. Осигурявате и ниско образуване на дим благодарение на пълния с вода грил тиган.

6. Електрическа ютия 2 в 1

снимка

Black+Decker

48, €99

Електрически тиган с голяма повърхност за готвене 49 x 27 cm. Пече голямо разнообразие от храни едновременно, от всяка от двете му различни страни: от гладката страна или от страната на скара. Има подвижен терморегулатор.

7. Електрически тиган с мини тигани

снимка

Kzai

41, €99

Електрическа ютия с множество възможности. Оборудвана е с две опции за грил, от една страна каменна плоча и скара, на която можете да печете пържоли, риба и зеленчуци, и след това 8 мини тигана, в които да топите сирене или пържени яйца. В каменната тава можете да пържите храна без добавяне на масло, за да получите ястия без мазнина.

8. Триъгълна електрическа ютия

снимка

Принцеса

64, €99

Атрактивна електрическа ютия благодарение на уникалния си триъгълен дизайн на пазара. Има голяма повърхност за готвене 50x42 cm и позволява здравословно готвене благодарение на практичното 4-слойно гранитогресно "незалепващо" покритие.

9. Електрическа ютия в кафяво

снимка

Jata

62, €50

Този електрически тиган е изработен от теракота, което го прави особено твърд. Теракотата трябва да се остави да се загрее добре и по този начин ще предложи уникален и естествен вкус на всички приготвени храни; времето за нагряване обикновено е около 20 минути; чакането е по-дълго в сравнение с други ютии, но охлаждането му също ще бъде по-бавно.

10. Мултигрил скара

снимка

SuperChef

89, €90

Електрически тиган, който също готви яхнии, готви на пара и е електрическо барбекю. Разполага с необходимите принадлежности за барбекю/скара, тава за пара, гювеч, стъклен капак.Има мощност от 1700 вата за равномерно готвене и постоянен контрол на температурата на неговата 34x24 cm незалепваща повърхност за готвене.

11. Теракотен електрически тиган

снимка

Jata

€62,00

Този модел електрически кухненски тиган е много издръжлив. Това, което го прави специално, е вида на чинията, която има, изработена от теракот, което прави вкуса на храната несравним. Загряването отнема около 15 минути, но запазва много топлина Това постепенно увеличаване на топлината придава на месото и рибата изключителна степен на готовност. Има повърхност със среден размер, 46 x 28 cm.

12. Електрическа ютия за двама

снимка

Orbegozo

32, 84 €

Ако нямате много място у дома или сте само двама/трима души, за да ядете, можете да вземете тази опция за по-малък формат. Има термостат за регулиране на температурата, има противоплъзгаща повърхност и чекмедже за събиране на мазнини.

13. Електрически тиган с двойна повърхност

снимка

Cecotec

49, €90

За разлика от предишните модели, тази ютия има основа, изработена от бамбук и проектирана така, че да не драска повърхностите, върху които лежи. Има 2000W мощност, която гарантира хомогенно разпределение на топлината. Неговият плот предлага две опции: има по-гъвкава готова част и друга, предназначена за приготвяне на храни, които изискват печене на скара.

50 вечери за споделяне, лесни и вкусни

Популярна тема