Цветя (изкуствени), които изглеждат неземни

Съдържание:

Цветя (изкуствени), които изглеждат неземни
Цветя (изкуствени), които изглеждат неземни
Anonim

Къща, пълна с цветя, винаги ни доставя радост, въпреки че манекените в градинарството са легион. Ако принадлежите към тази група, имаме страхотни идеи да украсите всяко кътче с ботанически аранжировки и изкуствени букети и най-хубавото е, че няма да страдате нито минута за оцеляването на закрито растения.

Копринени цветя

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Копринени цветя, от Floreeze (от €40).

еко-устойчивост и иновация среща дълготрайна красота с аранжименти на Floreeze. Цветята от изкуствена коприна са тенденция в Европа заради техния реализъм и високо качество. Те са резултат от много деликатна работа, която се извършва в занаятчийска работилница при най-строгите стандарти за качество. Те са креативно, първокласно и екологично флорално решение, на което да се наслаждавате във вашия дом от вечни цветя. Сега ви трябва само един важен детайл: намерете хубава ваза.

Градина в 3D

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Хартиено стенопис, от Asombras.

Светлините и сенките са създателите на особена атмосфера,създадена от Александра Есевери с нейните декоративни парчета от хартия. Говорим за ограничени серии с ексклузивни дизайни на киригами (изрязана хартия), които показват само най-важното, за да ги рамкирате по-късно върху дървени рамки и да оформите много оригинални стенописи, въпреки че винаги има много креативни варианти „направи си сам“за покриване на стените.Ако предпочитате да ги направите сами, запишете се за един от семинарите на Asombra (€29,95).

Кабелен

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Дърво със знамена, творение на Alambrarte (€50), в 36 x 37 cm.

Скулптурна фигура, изработена от поцинкована стомана, това е това дърво на флага. Alambrarte дава обрат на ботаническата декорация със своите поръчани творби. Така че, ако мислите за специален подарък, техните телени дървета са много оригинален вариант, който също има подновена употреба като кутия за бижута за окачване на обеци или пръстени.

Хартиени букети

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Деликатен букет, от Anaquiños de Papel (букети от €50).

Цветовете остават непроменени без нужда от грижи; така са занаятчийските дизайни на Anaquiños de Papel. Сестрите Кристина и Беатрис Веласко са се специализирали в работата с тежка хартия, за да правят шапки, корони, свободни цветя или за китките, брошки или изкуствени букети, които възнамеряват да украсят. Освен това в техния онлайн магазин можете да закупите оригами лампи, вдъхновяващо изкуство, в което да започнете с нашето ръководство за начинаещи.

От полето

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Звънец със сушени клонки от Хема (€17,50).

Винаги е добра идея да украсите с клонки и горски плодове, въпреки че гениалността се справя правилно.Обичаме този деликатен прозрачен аспиратор с дървена основа, която подобрява интериора и го прави почти бижу, както е очевидно в този модел.

Вечни цветя

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Ботаническа аранжировка със сухи цветя, от Colvin (€39).

Съзерцанието се превръща в вечно изкуство с декоративните колове и аранжировки на подписа на Colvin. Просто трябва да се зарадвате с Coconut Milk, дизайн, направен със сухи цветя, базиран на роза pitiminí, гипсофлия, муниграс, рускус и тритикум.

Рисуване на зеленчуци

украсете с изкуствени цветя
Картина със зеленчуци Bahihia, от Maisons du Monde (€239,90).

Дойде моментът да придадете нотка зеленина на вашата тераса. Изненадайте гостите си със стенопис Bahihia (€239), с изкуствени растения и цветя, в 100 x 100 см, от Maisons du Monde. Край на извиненията, нямате нужда от познания по ботаника, имате нужда само от гола стена, която да съживите, и желанието да се радвате на цветя у дома през цялата година.

В тенджера

красиви дизайни и аранжировки с изкуствени цветя
Осмелете се да започнете градинарство с малки проекти.

Ако въпреки всичко искате да опитате да се погрижите за живо същество, ние ви насърчаваме да създадете мини градина. Започнете, като засадите няколко малки цветя в шепа пръст, можете да рециклирате вашите кухненски черпаци, за да оформите малка вертикална градина. Важно е да поливате и подрязвате растението според нуждите му.Когато придобиете практиката, ще бъде по-лесно да се грижите за градска градина.

Популярна тема