Направи си сам подаръци, с които да изглеждаш страхотно

Направи си сам подаръци, с които да изглеждаш страхотно
Направи си сам подаръци, с които да изглеждаш страхотно
Anonim

Тримата крале са точно зад ъгъла и ако все още ви липсва подарък или ако искате да сте по-устойчиви тази година, ние предлагаме подаръци, които можете да направите със собствените си ръцес рециклирани материали за вашите близки. Ако вече сте измислили подаръците, които ще ги развълнуват най-много, страхотно, но не мислите ли, че нищо не показва повече любовта ви към тях от детайл, който сте направили със собствените си ръце?

Направи си сам е нарастваща тенденция и тази Коледа придоби много популярност, особено за правене на декорации, но също и за подаръци, особено ако участвате в Невидимия приятел. Така че, ако търсите оригинални идеи за раздаване, вие сте на правилното място.Обърнете внимание, оставяме ви добри варианти за подаръци, които можете да направите със собствените си ръце, за да подчертаете тази Коледа.

1 Направи си сам фотоалбум

Нищо като припомняне на най-добрите ви моменти заедно чрез фотографска обиколка. Ще ви трябват 20 предварително избрани и отпечатани снимки, маркери от всички цветове, лепило / лента. Поставете всички снимки в албума и добавете най-влюбените коментари и спомени от тези моменти. Със сигурност ще бъдеш прав!

снимка

2 Направи си сам стенна кутия за бижута

Страхотна идея за човека, за когото си мислите, всичките му бижута да бъдат поставени перфектно. Ще ви трябва коркова дъска, 6 малки картонени кутии, верига, лепило.

Стъпка по стъпка: с помощта на няколко къси винта прикрепете веригата към горната част на панела и след това я окачете на стената.С лепилото направете два реда с кутийките, за да можете да поставите пръстените, обеците и колиетата. Оставете място на панела, за да "щракате" обеците там. Ако искате да отидете крачка напред, можете да боядисате корковата дъска или да замените веригата с лък.

3 калъфа за очила

калъфи за очила направи си сам

Дори да звучи като лъжа, те са направени от чорапи. Направете прав шев от опаковата страна на височината на петата, изрежете останалата част от дрехата и завършете, за да не се разкопчава. Зашийте парче панделка отгоре и копче от дясната страна.

4 молив калъф

направи си сам моливник

С този сладък моливник можете да носите моливите си навсякъде, но ги дръжте под ръка в стаята си.Поставете няколко куки на стената на разстоянието, на което сте поставили капсите, и окачете кутията пред бюрото. Ето стъпка по стъпка за направата на този платнен молив.

5 звездна лампа

стенна лампа във формата на звезда

За майсторите „направи си сам“: няколко тънки чамови или MDF плоскости, трион, пирони и лепило. Направете звезда и добавете светлина към нея. Направете няколко дупки за електрическите крушки (или светещ гирлянд), фиксирайте ги и нарисувайте вашата звезда. Можете също да закупите дървена фигура и сами да вградите светлината.

6 За любителите на чай

буркани за чай

Малко съкровище, което любителите на инфузии ще оценят.Подарете кутия с сортове чай или мостра, за да опитате незабравим вкус. Нашето предложение Направи си сам е да го поднесете в малко бурканче със специален капак. Звучи ли ви познато да видите гумени или пластмасови животни в магазините за играчки и базарите? Е, с тях ще имате някои хубави контейнери като тези на изображението. Залепете животинче върху капака на буркана (лепило или моментно лепило) и боядисайте двата елемента в един цвят със спрей или акрилна боя. Етикет със сорта и филтър за чая и ще имате готов подарък. Идея, видяна на www.stylemepretty.com

7 Забавна играчка

направи си сам играчка

С washi лента можете да го украсите по ваш вкус и да оставите те да бъдат тези, които поставят творческата нотка чрез рисуване, изрязване и залепване.

8 Направи си сам кутии за бижута от камък

Тези декоративни чинии, изработени от бързосъхнеща каменина и украсени с щамповани цветя, ще изглеждат страхотно върху тоалетната ви, за да поддържат бижутата ви в ред.

9 мини хладилници

И други саксии, които можете да направите, за да подарите на любителите на среброто. Нямате представа колко са успешни. Ето пълния урок.

10 Направи си сам настолна лампа във формата на къща

Направи си сам настолна лампа във формата на къща

Супер лесно за правене. Тук имате пълния урок за направата на тази хубава лампа за нощната масичка.

Популярна тема