Занаяти и съвети за декориране, без да харчите много

Занаяти и съвети за декориране, без да харчите много
Занаяти и съвети за декориране, без да харчите много
Anonim

Да изпълните къщата си с чар, без да харчите много пари, е възможно с малко време, малко креативност и много желание. Влизате ли?

Свържете се с природата

Възползвайте се от разходките си в гората, за да редекорирате дома си. Сглобете и открийте

какво ни дава областта. Съберете клони, шишарки или трупи и пренесете природата у дома. С клоните можете да направите рафтове, стойки за светлини или поставки за снимки. С ананасите създайте централни елементи или декорации гирлянди А с дървени трупиимпровизирани седалки или стойки за маси.

Топли и забавни детайли за Направи си сам

подложки за топки от филц
Подложки за чаши от Garden Trading.

Изненадайте гостите си, като им сервирате кафе или безалкохолна напитка с красива подложка, направена от филцови топки. Ще ви трябват само коркови подложки или като алтернатива купете тънък лист корк финозърнест корк и го изрежете до желаната форма и размер. Поставете лепило от едната страна на корковата тапа и поставете топките отвътре навън. За по-добро фиксиране можете да поставите капка лепило върху всяка от топките с помощта на пистолет за горещо лепило Топките, които лесно ще намерите във всеки магазин за канцеларски материали или занаяти, можете да ги изберете от различни цветове и да ги разпръснете, за да получите подложка със забавен и неформален вид, или да изберете един цвят с много по-елегантен резултат.Оставете да изсъхне поне един ден, за да стегне топките и да премахне миризмата на лепило.

Супер лесна табла за изработка

дървена спалня
Спалня La Redoute Interieurs.

В спалнята, освен да спим, обичаме да лежим в леглото и да гледаме таблета, телефона си или да прекъсваме връзката, докато четем роман. Но много пъти не намираме позицията, защото сме заковали таблата. Поправете го, като поставите подплатено парче на височината на гърба си. Зашийте ленти от плат или кожа от едната страна на възглавницата и я завържете към горната част на таблата. Можете също да използвате тъканта, която ви харесва най-много, и да я напълните.

Наръчник за малки домашни ремонти

лесна книга за Направи си сам, на occu
Поръчайте своя пътеводител безплатно на тел. 900 907 478 .

OCU ни насърчава със своето ръководство Easy Brico за решаване на онези малки работи или повреди, които се повтарят във всеки дом: поправете врата който се затваря лошо; ремонт на дефектен превключвател; вградете някои прожектори… Прости инструкции, стъпка по стъпка, с илюстрации и списък с необходимите материали, които да ви насърчат да ги направите и да ви спестят пари.

3 Малки жестове за спестяване на декорация

  • Боядисване на къщата. Това е проста работа, която, ако я направите, ще спестите до 70%. Защитете мебелите, пода и дюбелите, изберете цвета и започнете да боядисвате таваните. Стените отгоре надолу и с валяка не са много натоварени. Оставете да изсъхне поне 8 часа, за да нанесете следващия слой. Бързо и евтино преобразяване.
  • Върнете мебели. Преди да изхвърлите мебел, дайте й втори шанс. Chalk Paint или тебеширена боя ви позволява бързо и лесно да придадете по-модерен вид. Нанесете два слоя боя, нанесете восък и готово!
  • Смяна на осветлението. Не всички части на къщата се нуждаят от еднакво количество светлина, прекомерното осветление, освен че е неприятно, ще увеличи сметката ви за електричество. Кухнята или трапезарията ще се нуждаят от повече светлинни точки, но други като спалнята или хола се нуждаят от по-топла и по-малко интензивна светлина. Заложете на LED крушки, които спестяват около 80%.

Популярна тема