Идеи за създаване на адвент календар Направи си сам с най-малките в къщата

Идеи за създаване на адвент календар Направи си сам с най-малките в къщата
Идеи за създаване на адвент календар Направи си сам с най-малките в къщата
Anonim

Декември е тук и както всяка година, очакваме с нетърпение пристигането на Коледа Също така, сега, когато пандемията ни принуждава да прекарваме повече време у дома, е време да научим, заедно с нашите деца, които също могат да правят големи планове, без да се налага да излизат на улицата. Едно, което ми идва на ум, е да заменим традиционния адвент календар, съставен от 24 шоколадови бонбона, с по-оригинален и уникален, изработен от вас, в който можете да поставите 24 различни изненади и персонализирани за малкото в къщата.

Ако никога не сте правили такъв и дори не знаете откъде да започнете, ние ви оставяме списък с DYI адвент календари опции, които ще ви улеснят много.

BIC

BIC адвент календар

снимка

22,99 €

Ако вашето мъниче е любител на цветните бои, тази опция е идеална, защото пакетът се състои от 24 коледни рисунки, предназначени да бъдат оцветени една по една от 1 декември до Коледа. Освен това има няколко цветни аксесоара, така че можете да го допълните само с това, което е в кутията.

Decopatch

Manila Table Advent Calendar

снимка

20, €17

Тази друга опция е една от най-простите, представлява стенопис с 24 груби картонени кутии, предназначени да ги украсяват, персонализират и внасят изненада във всяка от тях, за да се отворят през първите 24 дни на декември, преди Коледа.

SHENMATE

Коледен комплект подаръчни торбички за адвент календар

снимка

14,99 €

Друг много оригинален вариант е да го направите с подаръчни торбички. С този пакет, в допълнение към намирането на пликовете, имате много коледни стикери и аксесоари за опаковане, за да му придадете ефектен завършек.

Освен това съдържа въже и дървени щипки, за да го поставите у дома като коледен гирлянд.

B07X8MN32J

Коледно дърво от филц

снимка

16, 99 €

Намерихме идеалния тандем в този модел: адвент календар + коледна елха. В допълнение към пълненето на всеки джоб със сладкиши, техните любими играчки или малки занаяти, можете да украсите елхата с вашите деца.И това е, че идва с пакет декорации от филц, които малките могат да променят по свой вкус и да стимулират тяхната креативност и въображение.

Wishstar

Адвент календар за попълване

снимка

11, €99

Тази опция е същата идея като предишната само с различни видове пликове; с различни размери, цветове и шарки. Изберете този, който ви харесва най-много!

Ulikey

Кутии за адвент календар

снимка

И по същия начин като предишните, за индивидуално декориране, тази опция се предлага под формата на кутии вместо пликове. Пакетът, който идва да номерира и украсява всеки един, също е много коледен.

Слънчева усмивка

Коледни календарни чанти

снимка

И накрая, ако искате да рециклирате този специален адвент календар, имате тази опция за цветни торбички от плат, които също можете да персонализирате и декорирате, както желаете. Вие решавате!

Популярна тема