Таванът на Луис Тосар в Любимите на Мидас

Таванът на Луис Тосар в Любимите на Мидас
Таванът на Луис Тосар в Любимите на Мидас
Anonim

Вдигнете ръка всеки, който е гледал минисериала на Луис Тосар наведнъж този уикенд! ✋ И това е, че любимите на Мидас,базирани на разказа The Minions of Midas от Джак Лондон, предизвикват фурор в платформата Netflix. Шест епизода, пълни с интриги, мистерия и необуздана страст (точно казано), в мъчително пътуване през моралната дилема, пред която е изправен Виктор Геновес (Луис Тосар), бизнесмен милиардер, който току-що е наследил позицията на директор на групата. медии.Проблемът? Пълно изнудване: или платете 50 милиона евро, или човек ще умре на случаен принцип… Не се притеснявайте, ако не сте гледали сериала, няма да ви дадем спойлери!

Факт е, че героят на Луис Тосар живее в мезонет дуплекс на улица Gran Vía, който ни остави безмълвни и завистливи По-конкретно, в номер 27. Как да знаем? Защото клюкарствахме в Google Maps! И не, това не е просто сграда, а Casa Matesanz, проектирана от архитекта Антонио Паласиос и построена през 1923 г.

сграда matesanz

''Casa Matesanz е една от иконите на Gran Vía в Мадрид. Екстериорът е също толкова интересен, колкото и интериорът, проектиран около голям цирков двор, където се откроява стълбището с императорска форма и присъствието на асансьорите.Той използва новите материали на времето, метална конструкция и стъклени прозорци, за да раздели вътрешния двор на 3 секции. Фасадата разумно съчетава класика и модерност“, информират от Open House Madrid.

Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас

Мезонетът, който разполага с басейн и спираща сърцето гледка към столицата, е проектиран в ясен индустриален стил. Включва големи прозорци, които свързват интериора и екстериора, бетонни колони, открити пространства и произведения на изкуството, които покриват стените от пода до тавана.Неутралните тонове и златните акценти на лампите от средата на века поставят финалния щрих на модерен и мъжествен интериорен дизайн в равни части. Какво ще кажете, преместихме се при Луис Тосар? &128540;

Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас
Пентхаусът на Луис Тосар в любимите на Мидас

Популярна тема