Декоративният елемент, от който се нуждаете, за да направите дома си по-приветлив

Декоративният елемент, от който се нуждаете, за да направите дома си по-приветлив
Декоративният елемент, от който се нуждаете, за да направите дома си по-приветлив
Anonim

Когато започнат студовете, ние винаги си поставяме една и съща цел: искаме да направим дома си по-уютен Започваме с изваждането на зимния текстил, сменяме чаршафите, взимаме одеялата от дивана… Започнахме да придаваме нотки на по-уютен цвят, по-тъмните тонове превземат декорацията на дома ни.

Има много начини да придадем топло докосване на нашия дом и със сигурност вече имате предвид много от тях, но попаднали ли сте в покрива радиатори? Иронично е, че елемент от къщата, който осигурява топлина, може визуално да генерира по-хладна среда. Това се дължи на материала, от който е направен, но няма проблем, защото капаците на радиаторите дойдоха да променят това и с тези, с които ще ви запознаем, сме се заели да ви убедим да вземете своя.

На първо място, защото повечето са направени от дърво, много по-топъл материал. Защото те могат радикално да преобразят стаята ви и защото можете да я използвате и като спомагателна мебел и да я декорирате, за да скриете радиатора за постоянно.

Покрийте радиаторите, за да направите дома си по-уютен

Това са нашите предложения, обърнете внимание!

Прост

снимка

lifeXL

91, €99

Този капак за радиатор е предназначен да придаде на вашия радиатор декоративна функция и допълнително място за книги, рамки за снимки, декорации и др. Изработен е от качествен MDF материал, което го прави здрав и издръжлив. Има модерен дизайн, с решетки, които се адаптират към всякакъв вид декорация и се сглобяват много лесно.

В дърво

снимка

ИНТРАДИСА

€109,00

Можете да го намерите и в дърво, за да пасне на домашния декор. Този по-специално има система от предни пръти и повдигнатият работен плот, който включва този капак на радиатора, позволява ефективността на топлинната мощност да бъде оптимална. Освен това има вдлъбнатина отстрани за идеално прилягане към стенния цокъл.

Много оригинално

снимка

SONNI

109, 99$

Ако търсите нещо оригинално във вашия капак на радиатора, което да придаде индивидуалност на вашия дом, ето го. Можете да избирате между семпли и елегантни опции за декорация във вертикална линия или класическа напречна решетъчна облицовка.Акцентът на покриващите панели на радиатора е, че можете да ги фиксирате почти директно към стената, като използвате два специално направени изрязани ъгъла на панелите. Така че не е нужно да се притеснявате за интервали или интервали.

Винтидж стил

снимка

ТОП КОМПЛЕКТ

€95,00

Със стил състарено дърво, в случай че искате да придадете на декорацията си по-ретро вид. Разполага с предна прътова система и сгъваема предна врата за директен достъп до радиатора с магнитна система и ограничител за отваряне.

Популярна тема