Съвети за празнуване на устойчива Коледа

Съвети за празнуване на устойчива Коледа
Съвети за празнуване на устойчива Коледа
Anonim

Коледа е тук, моментът, в който спираме да мислим за всичко, което сме направили през годината, в който се чувстваме благодарни за това, което имаме и за това, което планираме за подобряване за следващата година. Точно както мислим за себе си, ние също трябва да обърнем специално внимание на нашата планета Ако все още не е, решението за следващата година трябва да бъде малко по-уважително къмоколна среда Вярвате или не, всеки жест се добавя.

Ако сте решили да бъдете малко по-устойчиви отсега нататък, знайте, че Коледа е идеалният начин да започнете новото си пътуване.Има много начини да направите вашата Коледа малко по-екологична и по този начин да я направите малко по-специална. Цел.

Идеи за устойчива Коледа

Оставяме ви четири прости начина да направите вашата Коледа малко по-устойчива. Готови ли сте?

Коледната елха

От Decowood те пуснаха коледно дърво, направено от дърво от устойчиви и местни гори. В допълнение, това дърво е част от действие за солидарност, популяризирано от компанията, тъй като всички приходи от продажбата му ще отидат във фондация Nendéu, социална организация, която работи в Барселона от 1892 г., предлагайки образование, помощ и специализирани грижи за хора с увреждания интелектуален

Тази коледна храна

Тази година можете да се фокусирате върху сезонни съставки и да правите покупките си в местните магазини.По този начин вие гарантирате, че продуктът, който приемате, е свеж и че въглеродният отпечатък също е намален, тъй като не е необходим транспорт. Друго предимство е, че имате положително въздействие върху местната икономика. Помагате на планетата, на малкия бизнес и получавате продукти с много добро качество, за да успеете във вашето коледно меню.

Когато подарявате…

Тази година заложете на преживяванията и бягайте от материализма. Няма нищо по-хубаво от това да видиш как любим човек се наслаждава на това, което винаги е искал да прави. Например:

  • Ястие в най-добрия ресторант, който винаги сте искали да опитате
  • Коледната брилянтна процедура за красота в To be Aguilar Delgado.
  • Букет цветя, специална Коледа, в Colvin.
снимка

Колвин

44,00 €

  • Можете да изберете подаръци Направи си сам
  • И винаги можете да се информирате за марките, преди да изберете подаръци, може да ви очаква изненада. Изберете тези, които имат устойчив производствен процес и използват екологично чисти продукти.

Опаковайте подаръците

Няма нищо по-вълнуващо от отварянето на коледни подаръци, но не забравяйте, че хартията се използва само за момент и след това се изхвърля. Защо не изберете рециклирана хартия? Можете също да направите своя собствена опаковъчна хартия от вестници или списания и да я украсите, както желаете.

Популярна тема