Съвети за поддържане на тоалетката ви подредена

Съвети за поддържане на тоалетката ви подредена
Съвети за поддържане на тоалетката ви подредена
Anonim

Който има тоалетка има съкровище, това е така. Да можеш да имаш място, където да посветиш времето си и да се подготвиш да се изправяш всеки ден е лукс. Тъй като знаем колко важен е този ъгъл за вас, съставихме списък с съвети и приспособления, които ще направят вашата тоалетка много функционална, лесна за поддържане подредена и също така декорирана в най-красивата форма.

След като сте наясно в какъв стил ще бъде вашата тоалетна масичка, е време да се захванете за работа, за да не се превърне в хаотично място, където всичко е объркано. За това най-големите ви съюзници ще бъдат кутиите, органайзерите за чекмеджета, закачалките… Ако отделите на всяко нещо място, по-лесно ще го намерите после, без да се налага да ровите всичко.Грим от едната страна, четките в диспенсъра им, табла за вашите кремове и парфюми…

Просто е и с няколко неща ще го разберете. Готови ли сте да посегнете към суетата на мечтите си?

1

Създайте свой собствен скрин

скрин икеа

Не е необходимо да имате цяла мебел с огледало, можете да създадете своя кът от конзола. Най-важното нещо е осветлението, ако можете да се доближите до прозорец, чудесно, но имайте предвид, че ще ви трябват лампи, когато е нощ.

Добавете малко растения, това винаги ще ви помогне да имате по-приятно пространство, в което да бъдете.

2

Значението на чекмеджетата

ebay скрин

В допълнение към всички неща, които обикновено използвате и които трябва да имате под ръка, със сигурност пазите и резервната си козметика и грим за специални поводи, в допълнение към целия си лак за нокти, четки…

Чекмеджетата влизат в игра тук. И да, органайзерите за чекмеджета са от съществено значение, в противен случай се превръща в хаотичен склад, където никога не намирате това, което търсите, и където продуктите ви могат да бъдат повредени.

3

Отвъд тоалетката

тоалетка редута

В допълнение към вашите процедури за красота и грим, вашата тоалетна масичка е идеалното място да съхранявате вашите бижута и също така да изберете звездните комбинации за деня си днес. Поради тази причина тоалетната ви масичка също трябва да има специално място за вашите бижута, където винаги да ги имате под ръка и да ги поддържате подредени.

Но това не е единственото нещо, довършителните щрихи като парфюма или часовника също трябва да имат своето място.

4

Maisons du Monde

Ароматизирана свещ

снимка

11, €99

Релаксиращата атмосфера е много важна, когато става въпрос за подготовка и отделяне на момент за себе си. Поради тази причина не можете да пропуснете ароматна свещ на тоалетката си, за да направите тези моменти най-специалните за деня.

5

deweisn

LED огледало за грим

снимка

25,99 €

Ако вашата тоалетка няма огледало, не се притеснявайте, можете да поставите огледало за маса като това. Има LED светлини и сензорен превключвател на екрана, освен това е сгъваем, за да заема малко място, увеличава се и се върти свободно, така че можете да го поставите където ви е най-удобно.

6

Paellaesp

Козметична кутия

снимка

6, €73

Всичко на мястото си. Тук можете да поставите това, което обикновено използвате, за да ви е повече под ръка. Той е компактен, идеален за по-малки скринове и има различни отделения, за да държите цялата си ежедневна козметика и грим спретнато подредени.

7

Zara Home

Меркуризирана лодка

снимка

12, 99 €

Два буркана с капаци с различни размери, които освен че придават идеална нотка на вашата тоалетна масичка в най-чист златен стил, са идеални за съхранение на вашите връзки за коса, памук, комплект за нокти… Можете да ги поставите декоративно отгоре.

8

Umbra

Закачалка за бижута

снимка

27, €82

Можете да изберете стояща кутия за бижута, като тази, която има три ленти на различни нива, за да можете да закачите най-дългите си колиета. Има лъскава бяла основа, където можете да оставите вашите обеци, и метални пръти за висулки, гривни и пръстени.

9

mDesign

Козметичен грамофон

снимка

9, €99

Идеален за поставяне на вашите парфюми и най-новите аксесоари, преди да напуснете дома. Той е въртящ се, което го прави много лесен за достъп и има достатъчно капацитет, за да можете да поставите всичко необходимо.

10

Siundam

Комплект органайзер за чекмеджета

снимка

19,99 €

Има девет тави, които се предлагат в четири различни размера, така че можете да създавате персонализирани комбинации за съхранение на неща и организиране на чекмеджето според вашите специфични нужди.

Популярна тема