Дуплекс пентхаус с три тераси и басейн?

Дуплекс пентхаус с три тераси и басейн?
Дуплекс пентхаус с три тераси и басейн?
Anonim

Разположена в сърцето на Барселона, ​​повече от 200 квадратни метра от тази къща са разпределени под формата на дуплекс пентхаус, с други 100 квадратни метра, разпределени на различни тераси, където има също страхотен плувен басейнЕкипът на Tinda's Project беше отговорен за реформирането на тази стара сграда, за да я адаптира към ежедневния живот на семейство с деца. Собствениците искаха да замислят широки и открити пространства, които биха били много привлекателни по отношение на осветлението.Друго от техните искания е всяка стая да показва елегантни дизайнерски щрихи, комбинирани с висококачествени текстури, в които естествените покрития се открояват, както на закрито, така и на открито.

Всъщност, добре познатата гама от сиви цветове, която Tinda's Project обикновено прилага в работата си, този път претърпя лека вариация към по-висок тон, по искане на клиент, генерирайки като цяло "хроматична среда от омекотени мъжки излъчвания", по думите на Ева Меса, интериорен дизайнер и съосновател на студиото. Нека видим резултата от различните части на къщата!

бяла проектирана отворена кухня с барплот

Достъпът до къщата се свързва с основната стая, напълно отворен план, състоящ се от кухня, всекидневна и трапезария.Само ниска стена на половин височина ограничава зоната, където започва кухнята. Стъклената горна част на ниската стена обаче осигурява визуална перспектива, която достига до главната тераса.

отворена кухня, проектирана в бяло със стъклена стена

Естетическата изпъкналост на двете открити основни колони, едната от които интегрирана в оформлението на кухнята, продължава и на терасата И двете са комбинирани с различни греди с еднакъв завършек за визуално обединете тази голяма социална стая, която се радва на невероятна светлина благодарение на големите прозорци, които минават почти десет метра по протежение на фасадата.

отворена кухня, проектирана в бяло със стъклена стена
Дървен паркет от арктически дъб, от Admonter. Мебели по поръчка на Tinda's Project. Уреди от Neff. Бел, от Smeg. Плот модел Eternal Serena Suade, от Silestone. Таванна лампа и табуретка, от Julià Grup. Кожа на изпражненията, от Calma House. Вази и купи от Textura. Кухненски кърпи от Calma House.
тераса отворена към кухнята с мебели в неутрални тонове кухня отворена към трапезария и тераса кухня трапезария в неутрални тонове
Дървен паркет от арктически дъб, от Admonter. Диван Bristol от Poliform. Трапезна маса Spider и столове Arcadia Couture от Cattelan. Плафониери Philips.
тераса с бели шезлонги, фотьойли и диван в сиви тонове
Маса, столове и хамак от Majestic Garden. Тапициран, от Prodec.
отворен хол модерен дизайн в сиви тонове
Дървен паркет от арктически дъб, от Admonter. Диван Bristol от Poliform. Странична масичка от Ixia. Килим, от Papiol.
отворен хол модерен дизайн в сиви тонове отворен хол модерен дизайн в сиви тонове

В противоположния край на приземния етаж е апартаментътс повече от 60 квадратни метра, до който се стига, като се слезе по малък коридор, включващ стълбището, което води до горния етаж от дуплекса, чието пространство е използвано за разполагане на малка тоалетна.

модерно стълбище с led осветление тоалетна в индустриален стил модерна спалня, декорирана в сиви тонове с окачени лампи
Лампи, от Aromas del Campo.
модерна спалня, декорирана в сиви тонове с пендели и вградени шкафове гардероб като разделител на стаята

Апартаментът е разделен на две съблекални, баня с два входа, спалня и офис зона с всички мебели по поръчка Оборудването предлага максимален комфорт, като като свободностояща вана или душ от 1, 80 см. От друга страна, детайли като откритата тухлена стена в бяло и някои метални парчета отговарят на индустриалното докосване, което собственикът поиска.

открита тухлена стена в бяло до таблата спалня със самостоятелна баня баня със свободностояща вана и мебели по поръчка
Шкаф за баня, проектиран по поръчка от Tinda's Project. Плот Silestone. Скални тоалетни. Умивалник, от Codis. Кран Aroa в хром, от Griferías Galindo. Градски модел облицовка, от Porcelain Gres. Свещи, от Ladenac Milano.
дървен панел с отворени рафтове в банята вграден душ и свободностояща вана съблекалня и коридор
Мебели с индивидуален дизайн от Tinda's Project. Дървен паркет в цвят арктически дъб на Admonter. Декоративни клаксони, от Merc&Cia.

Горният етаж е предназначен за деца, с обща баня и две почти симетрични спални с достъп до голяма тераса, превърната в забавна зона за игра на открито. Тази детска зона е допълнена в това, което ще се превърне в централна проходна зона, със създаването на кабинет, който включва голямо бюро за двама и място за рафтове и съхранение.

детска спалня с плъзгаща се врата детска спалня с дървени мебели и спално бельо в зелени тонове
Мебели за младежка спалня по поръчка от Tinda's Project. Паркет дървесен цвят арктически дъб, от Admonter.
Маса и столове в скандинавски стил в бял цвят за детската спалня детско бюро с два стола и дървени мебели детско бюро и кът за игра маса с дървени пейки и подови възглавници на терасата

В другия край на този етаж е проектирана цялостна спалня за гости, която включва зоната за баня, напълно интегрирана зад стената на таблата на леглото, и изглед към друга голяма тераса със зона за отдих и плувен басейн.

спалня за гости със самостоятелна баня детайл за самостоятелна баня

Външните пространства имат страхотен протагонизъм, създаден от отдела за озеленяване на Tinda's Project. Естетиката на терасите беше обединена с подбора на една и съща синтетична настилка с високо качество и устойчивост, със същия комплект цветя. Въпреки това, докато на терасата, разположена на основния етаж, е избрана по-средиземноморска растителност, на горния етаж е търсена по-тропическа атмосфера.

Популярна тема