Ключове, за да направите една мини стая уютна

Ключове, за да направите една мини стая уютна
Ключове, за да направите една мини стая уютна
Anonim

Когато имаме няколко метра в хола, ние се опитваме да натъпчем колкото е възможно повече в това пространство и много пъти правим грешката да го претоварваме. Наличието на стая с няколко метра е най-добрият пример за прилагане на практика „по-малкото е повече“, а също така всичко, което включваме, трябва да бъде функционално.

Въпреки че имаме предвид всички елементи, които считаме за съществени в една всекидневна, може би е време да прегледаме този списък и да помислим дали наистина са необходими? Преоткриването на концепцията за вашата всекидневна е възможност, която ви позволяват само мини пространствата. Оставяме ви тук най-добрите съвети, за да създадете своя мини всекидневна и също така да я направите супер уютна, без да плащате допълнителна такса.Внимание!

Как да си направим уютна мини всекидневна

Възможно е, ако обърнете внимание на всичко, което ви казваме по-долу.

1. Изборът на диван

Дори да разполагате с няколко метра, диванът не е нещо, за което трябва да пестите сантиметри. Изберете този, който върви най-добре с престоя ви и имайте предвид тези от вас, които са у дома, за да му се насладите, както заслужава. Опитайте се да е в неутрални тонове: сивото или бежовото биха били добър избор, за да можете по-лесно да комбинирате останалите аксесоари.

уютен мини салон

2. Холна маса, да или не?

Има моменти, когато сме обсебени, че трябва да имаме масичка за кафе, а тя наистина не е необходима. Преди да претоварим нашата мини стая, трябва да имаме предвид, че откритите пространства с дупки за преминаване са по-приятни от тези, където трябва да заобикаляте препятствия.

Не казваме, че холът ви няма маса, но може би това, от което се нуждаете, са допълнителни или спомагателни маси, които да изпълняват функцията, от която се нуждаете, а не да са по средата и да пречат на преминаването.йени

снимка

Zara Home

29,99 €

3. Залагаме на килима

Определено да. Всяка стая винаги е по-приветлива, когато в нея има килим, независимо от метри, които има. Затова можете да се спрете на естествени материи, памучни, изчистени, щамповани… Тук трябва да носите това, което ви харесва най-много и пасва на стила ви.

4 Не забравяйте стената

Трябва да обърнете специално внимание и на стената зад дивана. Можете да използвате тапет, да го боядисате в различен цвят… Или можете да изберете да окачите картини или илюстрации, създавайки комбинация по ваш избор.

5. Аксесоари

Да започнем с възглавниците, те винаги са необходим декоративен елемент, ако искаме да направим хола по-комфортен. С две ще са достатъчни, най-много три, както казахме, че вече не искаме да натоварваме стаята. Тук можете да опитате да експериментирате с материи и цветове, добър вариант за студените месеци е да заложите на кадифе.

Одеяло, висящо от едната страна на дивана, визуално е нещо, което ви приканва да седнете и да се скриете от студа, следователно, в нашата цел да създадем по-приветлива всекидневна, то би било от съществено значение.

снимка

Topfinel

15,99 €

снимка

Основи на Amazon

14, 85$

Популярна тема