Близнак дуплекс за 4-членно семейство плюс тяхната скъпа котка

Близнак дуплекс за 4-членно семейство плюс тяхната скъпа котка
Близнак дуплекс за 4-членно семейство плюс тяхната скъпа котка
Anonim

Мириам и Мариан, приятели и основатели на агенцията за интериорен дизайн, домашна сцена и фотография Banana Home, могат да бъдат определени като „ходеща радост и енергия“. Страстта и грижата, които влагат във всеки проект, попаднал в ръцете им, ни напомня за тандема зад The ​​Home Edit. „Нашата мисия в живота е да помогнем на хората да бъдат по-щастливи с домовете си. Декорацията е терапевтична. Когато имате практична, подредена, красива и лична къща, животът ви е по-щастлив и по-спокоен”, казват те.

Къщата, която ще видите, е къщата на Мириам и Мигел, техните деца Вера и Мартин и Тило (луда котка, която ви яде с целувки и ви хапе едновременно). Това е градска къща в Ривас Васиамадрид. Приземният етаж, от около 60 m2, има хол-трапезария, кухня, тоалетна и офис (където Мигел работи и редактира видео). Тази площ включва преден двор от 60 м2 и задна градина от 75 м2. И това е само началото!

  • Интересувате се от &128073; КУХНЯ В СКАНДИНАВСКИ СТИЛ + ДНЕВНА

Място за споделяне

кухня с централен остров, облицовка с мраморен ефект и дървени шкафове без дръжки

Първоначално кухнята е била отделена от всекидневната, а антрето е имало отделни врати, които са имали достъп и до двете стаи.

Реформата елиминира всички бариери и създаде едно отворено и флуидно пространство, придобивайки простор и светлина и превръщайки тази зона в нервния център на цялата къща. Място за споделяне със семейството и приятелите.

Неутрални и вечни материали

кухня с централен остров и две табуретки като барплот

Старите плочки в ярки цветове, които присъстваха в кухнята, бяха заменени от неутрални и вечни материали, които отговарят повече на вкуса на собствениците.

Непрекъснат дървен под

трапезария в рустик стил, декорирана с дървени мебели

Друг ключ към реформата беше поставянето на непрекъснат дървен под в цялата къща, така че да можете да ходите боси и да се чувствате комфортно дори в кухнята.

Рустик излъчване

трапезария в рустик стил, декорирана с дървени мебели

В трапезарията топлината на дървото е подсилена от красотата на селския въздух, който оформя мебелите, създавайки уютно и домашно пространство.

Подробности, които се добавят

всекидневна със сив диван, дървена холна маса и крака от ковано желязо и текстил в нюанси на розово, синьо и мента

Подовете, материалите и избраната цветова палитра са водещата нишка на целия проект. Във всекидневната възглавниците в нюанси на розово, мента и синьо добавят нотка свежест заедно с одеялото.

Малко голямо съкровище

баня с окачен шкаф за умивалник и стена с мраморен ефект

На приземния етаж има тази очарователна баня с плаващ шкаф за мивка и порцеланови плочки с мраморен ефект на стената, ключове за постигане на по-светла среда въпреки недостига на квадратни метри.

Стъбло по стъпало

стълби с дървени стъпала

Стъпалата на стълбите също бяха облицовани със същото дърво, което се използва за подовете на къщата, за да се осигури приемственост.

Провансалски дух

спалня в стил прованс със странични маси от зелено мариновано дърво и спално бельо на цветя

Главната спалня със самостоятелна баня се намира на горния етаж. Декорацията, романтична и провансалска, заложи на оголеното зелено на възстановените нощни шкафчета и флоралните мотиви, които обличат спалното бельо.

Увеличаване на деко

възстановена маса със зелено оголено дърво

За осветяване на тази зона бяха избрани стенна лампа и висяща лампа, които успешно разчупват романтичната естетика благодарение на своя дизайн между модерен и индустриален.

Игра с контраст

баня със стена с мраморен ефект, вградена душ кабина и черен лакиран шкаф за мивка

В банята на спалнята стените на вградения душ бяха покрити с мраморни и порцеланови плочки с ефект на дърво, контраст, който кулминира с черния лакиран шкаф за мивка.

Dreamspace

детска стая с две двуетажни легла и балдахин с възглавници

Също така на горния етаж е стаята, където спят братята и сестрите на 7 и 5 години, както и зоната за игра. Първата беше обзаведена с две двуетажни легла и беше избрано същото спално бельо като в спалнята на родителите. В същото време беше поставен сенник с подови възглавници, където децата могат да прекарват дълги часове в четене на пълно спокойствие. Розови и ментови тонове се открояват.

Детска площадка

детска крафт маса с два стола в розово и синьо

Стаята за игри се наслаждава на онази сладка селска естетика, подправена от радостта от розови, сини, ментови и дори жълти цветове, както виждаме в закачалката с малки животински глави. Тук децата могат да рисуват и да правят всякакви занаяти благодарение на масата и чифта столове.

Домашна работа…и много повече!

Детско бюро със скандинавски дизайн в дърво и небесно синьо с тапет кактус

Бюрото е наистина сладко, с дизайн, който си играе със скандинавския стил и функционална подредба на елементи, която ви позволява да имате под ръка всичко необходимо, за да си пишете домашните, да рисувате или рисувате.

Гениални решения

басейн с дървена тераса

В задната градина те искаха да построят басейн, без да жертват половината градина. Решението беше да се направи плъзгаща се платформа, която покрива басейна, когато не се използва.

В него са и градинските мебели, като по този начин се възползва от цялата повърхност.

Яжте на открито

градина с външна трапезария в скандинавски стил

Друго предимство да живееш в къща с градина е, че можеш да се насладиш на такава опияняваща трапезария на открито в скандинавски стил, с включени светлини, които създават мечтателна атмосфера по залез слънце.Между другото, столът Tolix в прашно зелено… идеален!

Преди реформата

къща преди ремонт

Къщата имаше страхотни възможности, от които момичетата от Banana Home се възползваха след реформата, извършена от компанията He althy Housing.

Преди реформата

къща преди ремонт

Двойна височина, естествена светлина… Истината е, че къщата е красива и виждайки колко красива изглежда сега спрямо първоначалното си състояние, малко ни завижда… Искаме да живеем тук! &128546;

Популярна тема