Съвети, за да направите ремонта на вашата баня успешен

Съвети, за да направите ремонта на вашата баня успешен
Съвети, за да направите ремонта на вашата баня успешен
Anonim

Получаването на банята на вашите мечти е възможно. И ако вече сте се решили на това приключение, време е да знаете какво трябва да направите, за да бъде то успешно. Ако ремонт на банята е един от плановете ви за това лято, ще ви оставим всички стъпки, които трябва да следвате, за да постигнете целта си: банята, която винаги сте искали. Внимание!

4 Основни съвета за обновяване на банята

Това е всичко, което трябва да обмислите, преди да започнете да ремонтирате банята си: бюджет, идеи, къде да отидете.

 1. Бюджет: Първата стъпка и тази, която почти всички пропускат, е да се определи бюджет, който е наличен за реформиране на банята.Това ще улесни изключването или избора на някои опции или други. Определете парите, които искате/можете да похарчите за ремонта на банята, за да не прекалявате по-късно.
 2. Напълнете се с добри идеи: Можете да видите уебсайтове, да се консултирате с каталози… Но най-хубавото е, че физически отивате и виждате новостите и идеите, които можете да поставите във вашата баня. В допълнение към магазините за декорация, можете да отидете в шоурумите, за да видите от първа ръка всички материали и какъв може да бъде крайният резултат.
 3. Бъдете реалисти: Всички бихме искали да имаме идилична баня, но понякога не можете. Дали заради броячите, заради вида на инсталацията, която имаме, заради бюджета… Ключът е да намерим баланса между това, което харесваме и възможностите, които имаме. Затова първото нещо, което трябва да направите, е да се информирате какво може и какво не може да се прави във вашата баня, за да имате ясни възможности.
 4. Помислете за планетата: Ремонтът на вашата баня може да бъде добра възможност да помислите за околната среда. Изберете устойчиви решения като системи за пестене на вода, така че да не губите нито една капка.

Вашата баня: идеална и модерна

селска баня с модерно обзавеждане
Паралелен работен плот от дъб (456 €, 90 €); Мивка Delta Pure с диаметър 41 см (363 евро); Candide огледало (154,88 евро); кран (240,79 евро) и матов шкаф с лакиран аквамарин, 100 x 51,5 x 30 см (801,14 евро), и двете от колекцията Odeon Rive Gauche. Всичко, от фирма Jacob Delafon.

Ако мечтаете за такава баня, изберете модерни дизайни, материали, които добавят визуално богатство и оригинални покрития.

 • Фини миксове придават индивидуалност на всяка среда. Разбира се, за да бъде крайният резултат успешен, е важно да създадете балансиран комплект. Как да го постигнем?
 • Избягвайте излишъците. Не се страхувайте да комбинирате различни стилове, но за да предотвратите пространството от декоративен хаос, бъдете внимателни и редувайте две или три различни естетики, не Повече ▼.Като пример, банята, която следва тези линии: облицовката и дървените и железни греди осигуряват рустикален и индустриален вид, докато за мебелите, мивката и огледалото е избрана по-градска линия.
 • Потърсете общи точки, които създават усещане за единство. Лесен и ефективен ресурс е да започнете с цветна основа в неутрални тонове и да разпределите щрихи с четка от същия цвят върху мебели, текстил и аксесоари.
 • Дървото и влакната ще ви помогнат да създадете визуално богатство, без да претрупвате пространството.

Покрития

мащабни плочки от колекцията скално изкуство
Квадратни плочки, от колекцията Rock Art на фирма Roca; в мрежи 30,5 x 28,8 cm (приблизително 145,20 €/m2).

Използвайте плочки, които са далеч от традиционните квадратни или правоъгълни формати, за да подсилите изпъкналостта на стените.

Перфектната мивка: 3 вида

3 вида мивки
 1. ПЛОТ: Те имат неоспорима естетическа стойност, като мивка Ribera, от Bathco. Изработена е от бял емайлиран чугун, декориран с ръчно изработена геометрична шарка. Размери 40 x 40 x 16 cm (приблизително 759 €).
 2. ИНТЕГРИРАНИ В КАМЪКА: Мивка и плот образуват едно цяло, а зоната отдолу е използвана с шкаф в хармоничен тон. От Fiora: мебели Синергия с текстура Surato и плот Чист, в естествен камък Blanco Carrara; на ширина 1,20 м (от €608).
 3. ВГРАДЕНО: model c-bonded Happy D.2 Plus, от Duravit, се вписва перфектно в шкафа, без неуспехи без изходящи. С конзола и шкаф, с ширина 1,20 m (от 3364 €).

И за деца:

Организирайте тоалетните принадлежности на вашите деца на рафтове или кошници на тяхната височина.

стенна кошница, държач за руло и сапунерка

Системата за съхранение на вендузи Tisken на Ikea ще бъде много полезна, защото можете да сменяте аксесоарите, докато децата растат. И то без пробиване на дупки в стената! Кошница (€5), поставка за рула (€3) и сапунерка (€5).

Популярна тема