Много изискана коледна стая

Съдържание:

Много изискана коледна стая
Много изискана коледна стая
Anonim

Всяка къща се живее по различен начин и същото се случва с Коледа. В този апартамент, разположен в центъра на Мадрид, изобилието от метри, придружено за постигане на среда, пълна с хармония. Студиото Viteri-Lapeña отговаряше за обновяването на къщата и свърши отлична работа, като включи парчета от различни периоди и произход.

Интериорните дизайнери имаха ясна мисия. „Една от целите на обновяването беше да се запази старата същност на имота, с неговите корнизи, високи тавани и балкони. Предизвикателството беше да се интегрират елементи и мебели от различен произход и стил в този ансамбъл, за да се постигне едно цялостно цяло”.

всекидневна с изискана коледна украса
Маса, облечена със стъклария и съдове, от El Almacén de Loza; прибори за хранене от Ikea и полилеи от Los Peñotes.

Резултатът е класическо пространство,макар и актуализирано, което тези дни позволява да бъде залято от духа на Коледа. Изтънчена и в същото време ефектна ефимерна декорация, която съчетава деликатни орнаменти - в бяло мариновано дърво - със златни и медни искри. Това създава уникална обстановка, за да помним повече от всякога, че на тези дати празнуваме нещо толкова специално като страстта към живота.

всекидневна с изискана коледна украса
LED гирляндите и необработените звезди, с очевидно груби изрезки, са от Los Peñotes, а свещите от Ikea.

Външното осветление наводнява околната среда през балконите, което улеснява навлизането на естествена светлина. Таванът със своята височина акцентира върху изящните корнизи, които го украсяват. Декорацията залага на игра на цветове в сиво и бяло,прекъсвани само от златната рамка на огледалото. Снимките с момичетата като главни герои влагат нотка на нежност, идеална за тези срещи. Това са творбите Niña gata и Niña Niña Patas de Elefante, от художничката Rosalía Banet, в Twin Studio & Gallery.

всекидневна с изискана коледна украса
Mesas, от El Rastro de Madrid; кресла от 50-те години, от El Afilador.; възглавници, от Nya Nordiska и C&C Milano; Берберски килим от Berberia и осветени клони от Los Peñotes.

Коледната украса излъчва деликатност. Детайлите успяват да създадат елегантна и очарователна атмосфера благодарение на комбинацията от естествено дърво и стъклени парчета и мекото осветление на малките свещи. Един от най-впечатляващите елементи е полилеят, който стои над всекидневната, вдясно. Приказната камина, закупена от търговец на антики, добавя характер към стаята. Всъщност изглежда, че винаги се е намирал на това място.

всекидневна с изискана коледна украса
Стъклото и естественото дърво добавят елегантност към коледната украса.
Коледната украса е искряща поради кристалните искри и суровите елементи.

Изключителността на трапезарията е очевидна в елизабетинските столове и полилей, които я украсяват. Стенописът в стаята, с изящни цветя, е дело на студио Viteri-Lapeña, което реставрира и масата и седалките.Дървеният под е монтиран в модел на рибена кост, класика, която предлага топлина и стил.

всекидневна с изискана коледна украса
Индустриална въздушна конзола от El Rastro de Madrid. Над него произведението Луна от Салим Мая, което е придобито от Twin Studio & Gallery.

Интервал със знак

Тази всекидневна има фантастична черно-бяла двойственост. Използването на този изтънчен цветен бином е константа, той е елегантен и подобрява мебелите с малки детайли, които служат като контраст. Но в допълнение, тя се засилва с коледна украса, толкова проста, колкото и привлекателна.

всекидневна с изискана коледна украса
Камината е основен елемент в коледната украса на този апартамент в Мадрид.

Жилищата в Мадрид фокусират дейността си върху това пространство, особено замислено да приема у дома За интериорните дизайнери Елена Лапеня и Айтор Витери: „има еклектична естетика, но това е хармоничен и с модерен резултат”. Креативността на двамата интериорни дизайнери е подчертана във всеки детайл. Как да поставите на една от стените на хола отвора на стара стара камина, която придава характер на пространството.

декор
Полилеят от 1940 г. е спомен от семейството на собствениците.

Една от целите на студиото Viteri-Lapeña беше да придобие усещане за простор,затова бяха отворени отвори и бяха монтирани специално проектирани сгъваеми стъклени врати, които се свързват визуално с отвън и направете пространството по-функционално.

Популярна тема