Как да поддържаме цветни букети

Съдържание:

Как да поддържаме цветни букети
Как да поддържаме цветни букети
Anonim

Препоръчително ли е да поставите аспирин върху цветята?

Това хапче е не само ефективно срещу лека болка или срещу първите симптоми на настинка, но също така може да ви помогне да се грижите и да поддържате вашите цветя и растения силни и здрави и без гъбички и бактерии.

Цветята, дори когато са отрязани, все още се нуждаят от хранителни вещества и вода. Аспиринът понижава pH на водата, като намалява образуването на микроорганизми и осигурява на цветята храна под формата на въглехидрати. Ацетилсалициловата киселина,чрез намаляване на производството на етилен ги кара да издържат по-дълго от първия ден. Но не превишавайте дозата, един аспирин на литър вода е достатъчен.

Толкова е добър!

Коледни цветни аранжировки

Чаши, съдове и прибори за напитки, храна, чаши за чаши, прибори и прибори за бар, съдове и прибори за хранене, съдове за хранене, съдове за сервиране, чаши за шампанско, чаша за вино,

Придайте коледна нотка на масата с оригинален централен елемент като този. Просто трябва да боядисате плодовете с яйчен белтък и след това да ги изкъпете в захар. Поставете ги във фонтан или малка чиния с някаква декорация, например кристални топки, и на масата! Подложка, от Verdecora.

Венчелистче, Жълто, Цвете, Букет, Рязани цветя, Централна част, Цъфтящо растение, Аранжиране на цветя, Градински рози, Цветарство,

Със сигурност имате парче стъкло, което вече не използвате или сте го разглобили от други прибори за хранене. Не го притискайте в ъгъла, използвайте го като ваза. Ще видите колко добре изглежда, ако поставите две или три цветя вътре. Изберете тези, които харесвате най-много - рози, карамфили, маргаритки - и оставете стъблата много къси.

Покривка за маса, Стая, Интериорен дизайн, Маса, Мебели, Бяло, Под, Полилей, Подови настилки, Таванни тела,

Симпатичен детайл, като координирането на цветния център с покривките за маса, създава изискана и елегантна атмосфера. За да не омаловажава това съчетание, вазата е изработена от прозрачно стъкло, така че остава практически незабелязана. Покривка от органза, от Coton et Bois.

Покривка, венчелистче, лилаво, прибори за сервиране, аранжиране на цветя, рязани цветя, спално бельо, лавандула, аксесоари за дома, букет,

В допълнение към масата, можете да украсите ъгъл на къщата с проста композиция от цветя, като тази на изображението, където вазите стават главни герои. Комбинирайте няколко еднакви парчета или с различни размери, ако искате резултатът да е по-динамичен. Тук, за да бъде всичко хармонично, те бяха избрани в един и същи цвят, тон, който също се съчетава с пердетата. Вази, подобни в La Oca.

Сервиране, Стая, Съдове, Венчелистче, Интериорен дизайн, Букет, Централна част, Порцелан, Аранжиране на цветя, Артефакт,

Оживете масата си с цветен център, като този на изображението.Изберете голям съд с широко гърло и разпределете цветя в ярки цветове (червено, розово, синьо…), комбинирани със зелени листа. Нарежете стъблата на различна височина, така че някои да са по-изправени от други. Стъклена ваза, подобна в Хабитат.

Стая, Жълто, Стъкло, Мебели, Маса, Интериорен дизайн, Трапезария, Интериорен дизайн, Дом, Оранжево,

В тази трапезария, където преобладаващата нотка е простотата, ние декорираме масата с централен елемент от цветя в оранжеви тонове, които, съчетани с дървото на мебелите и необработените аксесоари, създават много уютна атмосфера. Прозрачна стъклена ваза, подобна на Sandra Marques.

Сервиране, Абажур, Венчелистче, Интериорен дизайн, Фотография на натюрморт, Аксесоар за осветление, Лампа, Аксесоари за дома, Букет, Естествен материал,

За да направите красиво централно цвете, не е нужно да използвате традиционна ваза. Всеки контейнер с чар ще бъде идеален; например стара лодка за сос. Поставете само едно цвете и ще видите колко е красиво и оригинално.

Чаша, Чаша, Поставка за свещи, Прибори за напитки, Прибори за бар, Прибори за сервиране, Съдове, Прибори за хранене, Венчелистче, Чаша за вино,

Не повяхват, не цапат и не се нуждаят от грижи. И освен това са също толкова фрапантни, колкото и истинските. Истината е, че ще ви струва да ги различите. Можете да украсите центъра на масата с набор от малки рози в нисък контейнер и да поставите малка чаша с друга пъпка до всеки сервиз.В Sia ще намерите множество предложения, толкова привлекателни, колкото това. Те ще ви изненадат.

Популярна тема