Най-добрите идеи за вашето зимно спално бельо

Най-добрите идеи за вашето зимно спално бельо
Най-добрите идеи за вашето зимно спално бельо
Anonim

Основната разлика между топла и уютна спалня и студена е основно спалното бельо. Първото нещо, което трябва да знаете, ако искате да имате удобна спалня, е, че не всичко върви. Леките чаршафи, които ползвате през лятото, през зимата не са добра идея. Какви цветове са най-подходящи за леглото през зимата? Заложете на най-топлото, вярвате или не визуалният ефект е ключов. Бордото, прасковените тонове, тъмнозеленото…

Плик или завивка? Ако и вие си зададете този въпрос, единственото нещо, което влиза в сила в този момент, е това, което ви харесва най-много.А що се отнася до материите, време е да заложите на памука и кадифето, за да придадете по-топъл оттенък на леглото си. Тук ви оставяме селекция от добри идеи и тенденции в зимното спално бельо, за да можете да превърнете своето в удобно и топло място, където е удоволствие да почивате.

Zara Home

ЗАВИВКА

снимка

49,99 €

Фланелена завивка с кариран дизайн и копче в долната част. Идеален е за най-студените, освен това шарката на каре не може да бъде по-модерна тази зима.

Bedsure

Комплект чаршафи

снимка

24, 98 €

Изработен от 100% полиран микрофибър, който осигурява мека повърхност и ги топли и запазва топлината на тялото ви през студените месеци.

Maisons du Monde

Покривало за таблата

снимка

59,99€

Вашата желязна табла може да бъде чудесен вариант за летните месеци, но през зимата можете да я покриете с памучна покривка, за да направите спалнята си по-уютна.

La Redoute

Поларено одеяло

снимка

27,99 €

Колкото и да имаме завивка, одеялото винаги ще ни е необходимо. Изберете такъв, изработен от поларен плат, за да му придадете допълнителна топлина.

Направено

Кадифено покривало

снимка

239,00 €

Заложете на една от типичните топли материи: кадифе. В допълнение, този юрган включва цветовете на сезона, като праскова нуга или бежово.

Ikea

VÅRELD Quilt

снимка

€25,00

Идеален за поставяне върху плика за завивка. Можете да го поставите изцяло или само в долната част на леглото, за да придадете на спалнята си още по-приветлива нотка.

MIULEE

Калъфка за възглавница от кадифе

снимка

13, €49

Последният щрих, от който се нуждае вашето топло и уютно легло. Чифт кадифени възглавници, които освен че са най-новата тенденция, в крайна сметка създават ефекта, който търсим.

Популярна тема