Добри идеи за парфюмиране на вашия дом

Добри идеи за парфюмиране на вашия дом
Добри идеи за парфюмиране на вашия дом
Anonim

Винаги е приятно да влезеш у дома и да те посрещне познат парфюм или аромат. Ако харесвате това усещане, със сигурност търсите начини да парфюмирате дома си. В допълнение към класическите освежители за въздух има безброй начини да създадете личен аромат в дома си. Освен това има няколко, които имат двойна функция!

Тук ви оставяме всички начини да парфюмирате къщата си така, че да е удоволствие да влезете.

Начини да парфюмирате дома си

Начинът, който изберете, ще зависи от типа миризма, която търсите, нейната интензивност… Има дори някои, които имат и декоративна функция. Най-хубавото е, че можете да избирате в кои стаи да изберете аромати и в кои не. Добра идея, поставете го на входа

Освежители за въздух

Класика. Ако харесвате определена миризма, можете да използвате освежители за въздух. На пазара има много формати, аерозолни, при които ароматът не издържа дълго или твърди, които обаче са по-трайни. Хубавото е, че можете да изберете различен аромат за всяка стая. В стик това е чудесен начин да украсите къщата си, те също имат декоративна функция, която придава много изискан щрих на вашия дом.

снимка

Zara Home

17,99 €

Ароматизирани свещи

Тези миризми са по-интензивни и специфични. Те обикновено са за конкретни моменти, в които търсите да се насладите на аромат, който съпътства момента, релаксация, например. Има безкрайност от аромати, от които да избирате, не е много дълготраен, но изпълнява идеално предназначението си.Има някои, които дори добавят известна миризма към околната среда, без да се налага да ги включвате.

снимка

Maisons du Monde

29, €70

Ароматни сухи цветя

За да придадете на дома си много личен аромат и донякъде рустикална нотка, можете да изберете ароматни сухи цветя. Можете да създадете централен елемент, да ги поставите във вази… По този начин те ще изпълняват и декоративна функция.

снимка

MERCAVIP

9, €90

С дифузер

Ако също искате да отделите момент за себе си и да се сбогувате със стреса, можете да изберете да включите дифузера за етерично масло. Освен че ще се възползвате от всички негови свойства, вие ще осигурите на дома си прекрасен аромат, с който за няколко часа ще се превърне в център за релакс.

снимка

Cecotec

23, €90

Най-безопасният начин

И ако вече искате да комбинирате безопасността с аромата, това, от което се нуждаете, е ароматизиран дозатор за хидроалколен гел. Най-хубавото е, че всички пълнители идват с вкусен парфюм, от който можете да избирате.

снимка

79,90€

Популярна тема