Ремонт на кабинет в дворец от 14 век

Съдържание:

Ремонт на кабинет в дворец от 14 век
Ремонт на кабинет в дворец от 14 век
Anonim

Ателието, което ви показваме днес, се намира в стар дворец от 14 век в квартал Борн, един от най-очарователните райони на Барселона. Въпреки че сградата е реставрирана през 1992 г., тя все още запазва голяма част от оригиналната си същност. Собственикът и отговорникът за цялостния проект за реформа и декорация (също читател на нашето списание), Инма Лопес, е живяла в него преди много години и нейният опит е безценен.

''Когато отидох да живея там, работех в мултинационална компания по много часове на ден, но когато се прибрах у дома и се потопих в друг свят, имах чувството, че съм на почивка.Спомням си как се събуждах в събота сутрин, закусвах в бара с фонова музика и излизах да купя на пазара, разхождах се по пешеходните улици на квартала, спирах да пия кафе на терасата, четях тихо на дивана до късно през нощта …' '.

Въпреки че работи като икономист, Инма е запалена по цветовете, изкуството, дизайна, Направи си сам и всичко красиво. И този проект за интериорен дизайн доказва, че тя владее декорирането като професионалист! ❤️

Дневна в скандинавски стил, декорирана в бяло и синьо

РЕФОРМАТА СТЪПКА ПО СТЪПКА

Боя за мебели: Къщата имаше мебели от бор, които придаваха на студиото много селско, остаряло усещане, но беше в добра форма, така че мислейки за околната среда, Инма предпочете да боядисайте ги с бял тебешир, с изключение на дъното на витрината и гърба на шкафа, който играе ролята на разделител на стаята, боядисани в светло синьо.Трябва да знаете, че неговият 6-годишен син също е сътрудничил в тази дейност. Очарователна! &128522;

кухня, отворена към всекидневната в нордически стил, декорирана в бяло и синьо боядисан в бяло и синьо шкаф

Пълна кухня: Инма избра нови дървени мебели по поръчка. Освен това той минимизира цокъла, за да спечели място за чекмедже над фурната и шкафа до нея (в същото време е симулирано чекмедже под мивката). Шината остана, но той я боядиса и смени дъската с по-дебела.

От бяла керамика до паркет за осигуряване на топлина. Механизмите на щепселите и ключовете, както и лампите също са променени.
кухня с барплот решена в бяло кухня с барплот решена в бяло кухня с барплот решена в бяло

За да избере мебелите, Inma се вдъхнови от скандинавската декорация, съчетаваща дизайн и функционалност. Например, беше важно масата за хранене да е малка, за да може да се разтяга по време на посещения.

Трапезария в скандинавски стил, декорирана в бяло и синьо

Намигвания от миналото: Инма реши да запази снимките на дивана. Това са снимки на Born, които той направи преди повече от 15 години, когато се премести в студиото.

Дневна в скандинавски стил, украсена с черно-бели снимки

Куадрос: Друга негова страст е рисуването, така че той направи някои творби за различните стаи, придавайки много специален щрих на декорацията.

Спалня в скандинавски стил, декорирана в бяло и синьо Спалня в скандинавски стил, декорирана в бяло и синьо Спалня в скандинавски стил, декорирана в бяло и синьо спалня отворена към всекидневна с бял гардероб

Ремонт на баня: Ваната беше заменена с душ, който заемаше по-малко място. Подменена е и тоалетната, а в зоната на мивката е поставен окачен дървен шкаф. По време на процеса Inma излезе с идеята да направи вграден гардероб, отворен към стаята. За да бъде перфектно интегриран, вратите са избрани в бяло без дръжки.

баня в скандинавски стил с плочки в хидравличен стил душ кабина с бяла плочка на метрото портрет на Инма Лопес
Портрет на усмихнатия художник

Популярна тема