10-те най-красиви спални в Микаса

10-те най-красиви спални в Микаса
10-те най-красиви спални в Микаса
Anonim

Декорацията на нашите спалниs придоби важност, която не е имала преди. Ние винаги се грижим много за стила на общите части на къщата като антрето или всекидневната, тоест тези, които нашите гости ще видят. А спалнята отдавна е превърната в по-лично пространство и следователно по-малко внимателна по отношение на декорацията. Достатъчно беше да има най-основното: легло, маси или нощни шкафчета, гардероб и малко други. В днешно време полагаме много повече грижи за неговия стил, грижим се за цветовете, които избираме за стените, мебелите и спалното бельо.Включихме и спомагателни мебели, които придават на помещението повече индивидуалност.

Мебелите в стаята

Без съмнение леглото е мебелът в спалнята, около който се въртят останалите мебели. Обърнете внимание на местоположението на леглото, така че да не заема много място в стаята. Площта на леглото също е съставена от нощните шкафчета или нощни шкафчета и таблата на леглото. Можете да изберете да закупите всички съвпадащи мебели или да играете с различни стилове във всяко парче, можете да създадете много интересна комбинация. Ако спалнята ви го позволява, възползвайте се от долната част на леглото, за да поставите пейка или багажник, освен че служите като средство за премахване на обувки, вие добавяте място за съхранение.

Цветът в спалните

Освен добър матрак и меко спално бельо, изборът на правилните цветове е от съществено значение за заспиването. Основно правило е и със сигурност знаете на всички, които ни четете, че в стаите трябва да преобладават студени цветове, които предават спокойствие и ведрина, това са основно синьо или зелено, например.Но винаги можете да играете с малки проблясъци на по-топли цветове. Трябва да се вземе предвид и размерът на стаята. Ако спалнята ви е малка, изберете светли цветове и ако имате късмета да имате по-голяма стая, можете да изберете по-тъмни тонове.

Стрес, безпокойство, безсъние… За да спите по-добре, изберете добре как ще декорирате спалнята си. Вдъхновете се от всички тези пространства и изберете своя стил. Също така, със сигурност ще откриете решения за съхранение, за които не сте се сетили.

1

Направи си сам

наградена къща реновирана бяла спалня с влакна

В стаята си собственикът е проектирал MDF табла от стена до стена и дълга странична масичка, „за да постави възглавниците през нощта“, обяснява тя. Откритите дървени греди и белият ламиниран таван се открояват, съвпадащи с ментовите и горчичните тонове на спалното бельо.За да завърши декора, той добави чифт кръгли огледала и картина над таблата. Има и растения и естествени влакна, които са главните герои на килима.

Открийте останалата част от къщата тук.

2

Скандинавски чар

моята скандинавска главна спалня в таванско помещение

„Последният етаж първоначално беше всекидневна и ние го запазихме така през първите няколко години“, казва Ники Брантмарк, създателят на My Scandinavian Home. Но малко по малко те осъзнаха, че никой наистина не използва тавана, въпреки че е „една от най-красивите и светли стаи в къщата“. Така че го превърнахме в нашата спалня и в офиса. И никога не поглеждаме назад!''.

Открийте останалата част от къщата тук.

3

Зима

модерен апартамент с величествена главна спалня

В тази спалня леглото привлича цялото внимание с изискания си балдахин, разположението му в центъра на стаята и хидравличния под, който, заобиколен от платформата, се превръща в де факто килим. Легло с балдахин, проектирано от Pia Capdevilla I&E. Тънка таванна лампа от Vibia. Нощно шкафче, гладки възглавници и одеяла, от Matèria. Елен, от Muy Mucho. Спално бельо Filocolore. На пода изкуствена кожа от Little House и топки от Bossvi. Caprice Tile, от Equipe.

Открийте останалата част от къщата тук.

4

Бохо

пода на млада семейна спалня с дървена табла

За да се интегрира mocheta и да се скрие присъствието му, беше направена ниска стена от стена до стена. Освен това, вместо традиционните лампи, бяха монтирани въжени аплици с видими крушки. Резултатът? Супер уютна спалня в бохо стил и топли тонове.

Открийте останалата част от къщата тук.

5

Спалня с гардеробна

спалня с дървена табла

Таблата-мурете, която разделя зоната за почивка от съблекалнята, играе ролята и на опора за лампите на леглото и нощните шкафчета. Първите са шарнирни модели с гъша шия, които могат да се ориентират по желание. Вторите са с дизайн на малко бяло лакирано чекмедже, подобно на гардероба, и са подредени конзолно, за да заемат по-малко място.

Не пропускайте преди и след тази спалня.

6

Изтънчен

апартамент със съвременен дизайн, декориран в неутрални тонове

Декорацията, елегантна и неподвластна на времето, избра микс между непринуден калифорнийски стил с нотка на изтънченост и вечния чар на стила на Ню Йорк. Неутралните тонове преминават през текстури в текстил и материали като дърво, кожа и стомана, придружени от изкуство.

Открийте останалата част от апартамента тук.

7

Френско и шик

таванска спалня с черна табла, скрин и тухлена пейка до прозореца

Главният герой на тази стая е черно-белият контраст с малки отстъпки към жълтия цвят. Що се отнася до декоративните елементи, бихме говорили за френски стил, бляскав и шик, видим в тапицираната с черно кадифе табла на леглото и в висящите стъклени лампи.

Открийте останалата част от къщата тук.

8

сканди стил

спалня в скандинавски стил с розово спално бельо

Девен бял фон се съчетава с дървен ламиниран паркет, розово спално бельо и златни аплици в тази ярка спалня със скандинавски дизайн, която излъчва сладост.

Открийте останалата част от апартамента тук.

9

Естествени детайли

фибролампи в спалнята

Прост и флиртуващ вариант за много естествено декориране на таблата е добавянето на влакнест елемент като този чифт джобни подноси с форма на листа, изработени от бамбук и ракита, налични в Maisons du Monde.

Още идеи за избор на таблата на вашето легло.

10

Вградено хранилище

табла с ниска библиотека

Декорация и функционалност, две в едно! Тази табла с вградено място за съхранение ви дава достатъчно място за съхранение на вашите книги, докато можете да използвате горния рафт, за да поставите някои растения за допълнителна естественост.

Популярна тема