Трикове за продажба на това, което вече не използвате онлайн

Трикове за продажба на това, което вече не използвате онлайн
Трикове за продажба на това, което вече не използвате онлайн
Anonim

Преди да изхвърлите мебели, техника или дрехи, които вече не използвате, опитайте да направите икономическа възвръщаемост от тях. Пуснете артикулите си за продажба в магазин за стари стоки или приложение.

Уеб сайтове втора употреба

Най-известните са:

  • Vibbo, това е старият Segundamano.es;
  • Wallapop където поставяте цената свободно;
  • Ebay, въз основа на аукционна система или
  • Vinted, за да продадете дрехите си без плащане на комисионни.

Технологични продукти

таблети, ipad и мобилни телефони

Ако решите да смените своя таблет, компютър или мобилен телефон с нов модел и старият все още работи, не го дръжте в чекмеджето, продайте го! Има компании, специализирани в закупуването на вашия телефон като Zonzoo или Phone House. конзолите и видеоигрите също се продават много добре.

Направете дупка в шкафа си за дрехи

SD

Изхвърлете от съблекалнята си всичко, което не си струва или което не сте носили повече от сезон, ще можете да възстановите част от инвестицията си. Ще продавате много добре дрехи от известни марки, обувки или парти рокли. И ако синът ви вече не харесва дрехите си, продайте ги, дрехите baby са практически нови.

Антични мебели

Изчислете стойността му. Ако сте наследили мебели, изберете тези, които ви харесват най-много или имат сантиментална стойност за вас, а останалите ги пуснете за продажба. Има много важен пазар за антики и ретро предмети. Можете да занесете тези предмети в антикварни магазини, битпазари или специализирани магазини, но първо разберете какво наистина продавате и каква може да е цената му, като потърсите подобни предмети в уебсайтове за употребявани стоки.

Съвети за продажба. Преди да публикувате вашите мебели онлайн или да ги занесете в магазин, почистете ги добре и проверете за малки дефекти, които можете да поправите сами.

Ако го продавате в приложение, опишете продукта много добре, поставете снимка с

красив стил и отговаря на всички въпроси.

Ikea. Знаете ли, че можете да продадете на Ikea част от вашите мебели, които вече не ви трябват? Бюра, шкафове или бюра в добро състояние, които те ще продадат на договорената с вас цена в техния Таван на възможностите.(Повече информация тук: Дайте втори живот на вашите мебели).

Популярна тема