Нови легла за малки спални

Нови легла за малки спални
Нови легла за малки спални
Anonim

Основният проблем, който откриваме, когато започнем да декорираме малка спалня, е, че леглото "отнема" много място, в крайна сметка винаги прибягваме до малки легла, които са не винаги е решението, което търсим. Време е да го промените, да, възможно е да поставите двойно легло в малка спалня и резултатът да е успешен, просто трябва да знаете как.

Оставяме ви три добри решения за поставяне на легло в стая с няколко метра. Внимавайте, някои се качват до тавана…

Легла за спални с няколко метра

Легло, което се издига

Докато четете, да. Ами ако се възползваме от пространството, което леглото заема, когато не го използваме? Това е добро решение, предложено от Tu Lecho Al Techo, легла, които помагат за оптимизиране на пространствата и това, което е спалня през нощта, може идеално да бъде работна зона през деня. Те имат до четири различни опции, така че можете да намерите този, който ви подхожда най-добре.

малки спални легла
Voga Liftbed.
малки спални легла
Voga Liftbed.

Вече нямате нужда от нощни шкафчета

Пространството, което сте смятали да отделите за нощни шкафчета, сега може да бъде заето от малко по-голямо легло и освен че ще спечелите тези сантиметри, ще постигнете различно пространство, с много индивидуалност и възможности за създаване.Говорим за това легло с организационни пространства в матрака и частично повдигане. От 1 до 10, колко ви трябва? Измисляме пространство, декорирано в японски стил с това легло… идеално!

снимка

La Redoute Interieurs

€549,00

Новата ера на сгъваемите легла

Отървете се от идеята, че сгъваемото легло е от друг век, защото след като видите какво е новото, ще искате такова у дома, дори и да не ви трябва. Вярно е, че това решение е предназначено за стаи за гости, но защо да нямате офис или съблекалня, докато никой не ги използва?

снимка

SMARTBett

1495, €95

Популярна тема