Проектирайте комини за устойчива на замръзване зима

Проектирайте комини за устойчива на замръзване зима
Проектирайте комини за устойчива на замръзване зима
Anonim

Ако се смятате за студен човек, вероятно мразите зимата, особено когато трябва да напуснете къщата. И ние го разбираме, защото увиването в хиляди пластове не е ястие с добър вкус за никого. Но какво ще стане, ако вътрешността на дома ви също е по-студена от иглу? Че вместо да продължи няколко месеца, зимата ще бъде по-дълга, отколкото в Game of Thrones, нещо, което няма да пасне много на настроението ви.

Ако искате да се борите с ниските температури и да излезете победител, в допълнение към арсенал от одеяла и кожени килими, ще трябва да приветствайте го, да или да, на камина И не, нямате нужда от селска къща, за да му се насладите, можете да го направите от комфорта на вашия дом благодарение на тези дизайнерски камини, които сме на път да ви покажем.

1

Лична история

дизайнерска камина antefocus

Antéfocus е първата камина, създадена и произведена от основателя на фирмата Focus, Доминик Имбер, за негова лична употреба през 1967 г.

Контрастът на неговия модерен дизайн в среда в провинциален стил е впечатляващ.

Намерете го тук

2

Батискаф

Дизайнерска камина в стил батискаф

Това не е подводница, това е всекидневна с много оригинална камина! Оформен като батискаф и с матово черно покритие, той е идеалното парче, което да придаде известност на района. В допълнение включва прозорецза допълнителна сигурност.

Намерете го тук

3

Екологичен

камина на пелети

Камините на пелети са по-устойчиви от традиционните. Това, специално, е проектирано за отопление на помещения с площ между 50 и 150 m2, с автономност от 8 до 24 часа. И тя е толкова сладка!

Намерете го тук

4

Външният вид лъже

бяла електрическа камина

Може да сменя цвета според настроението ви, тази електрическа камина ще отоплява дома ви точно като традиционна, освен това е перфектен като декоративен предмет.

Намерете го тук

5

Класически

Дневна, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Печка на дърва, Имот, Завеса, Камина, Дом, Диван,

Ако сте част от носталгичния екип и обичате класически декор, газова печка като тази, с60 часа автономност, това е точно това, от което се нуждае вашата всекидневна. Смяната на епохи никога не е била толкова лесна!

Намерете го тук

6

Термална

термична камина

Тази печка, която сякаш се слива със стената, е способна да осигури 18 часа топлина само с едно зареждане на дърва. Страхотен вариант да спестите сметки за електричество, не мислите ли?

Намерете го тук

7

INFIRE

Висяща камина

снимка

8

PURLINE

Настолна биокамина

снимка

58, €95

9

KLARSTEIN

Горелка за био етанол

снимка

199, 99 €

10

Bomann

Електрическа камина

снимка

150,00 €

Популярна тема