Лодка, превърната в плаваща къща

Лодка, превърната в плаваща къща
Лодка, превърната в плаваща къща
Anonim

С настъпването на пандемията много хора започнаха да обмислят възможността да се преместят в къща на село, за да имат повече свобода, но любителите на морето биха могли да намерят своя идеален дом в плаващите къщи. Говорим за лодки, превърнати в наистина уютни домове, като този, който предстои да срещнете. Проектът, осъществен от творческия директор Линдзи Калео Карол и нейния съпруг Фицхю Карол, и двамата основатели на The Brooklyn Home Company, беше наречен Луси в чест на тяхното любимо куче.Това е влекач Lord Nelson Victory от 80-те години на миналия век, който беше любезно реновиран в семейна къща-лодка.

Поради работата си в The Brooklyn Home Company, двойката беше свикнала да реновира домове на сушата, но никога не се бяха захващали с проект в морето. Съдбата обаче винаги ни поставя най-интересните предизвикателства и през 2015 г. интериорните дизайнери откриха Луси в Стонингтън, Мейн.

къща на лодка

Процесът на обновяване беше доста тромав: премахнаха старото окабеляване, напълниха 3 113+ литрови торби за боклук и възстановиха мухлясалите части на кораба. Ужас!

вътрешността на лодката се трансформира в салон вътрешността на лодката се трансформира в салон бял дървен бар шкаф

След повторното окабеляване (и добавяне на тоалетни), двойката стигна до забавната част: пребоядисване на традиционните подове от тиково дърво и зелен цвят и боядисване на интериора в Schoolhouse White на Farrow & Ball. Те също избраха нови тела и осветление от Workstead.

Интериорът е преоткрит, за да включва кухня и всекидневна с място за съхранение (включително месингов бар като мокър бар). Те също построиха трета спалня зад седалката на капитана.

кухня с бял ламиниран дървен полуостров кухня с бял ламиниран дървен полуостров пилотска кабина походно легло скрин в морски стил спалня в морски стил спалня в морски стил бяла баня с мраморен плот бяла баня с мраморен плот

Отвън тикова палуба приютява зоната за забавление на открито, включваща кът за хранене, кът за сядане и душ.

тикова палуба с кът за хранене и сядане

Всяка зима двойката и децата им отиват на Бахамите и Флорида. През лятото те пътуват от Чарлстън до Лонг Айлънд или до крайбрежието на Мейн, където всичко започна… &128525;

Популярна тема