Този семеен дом на брега е чисто вдъхновение

Този семеен дом на брега е чисто вдъхновение
Този семеен дом на брега е чисто вдъхновение
Anonim

Тази еднофамилна къща, разположена на брега на Виго, по-специално във Вал Минор, е била построена в продължение на около 10 години, когато новите собственици искали да я почистят и адаптират го към техните нужди. Имотът с приблизително 270 квадратни метра,никога не е бил обитаван, не е имал кухня и представлява логичното влошаване на времето, в допълнение към последиците от наводнението, което през денят му наводни сутерена.

Целта на реформата беше да прецизира къщата и да разреши всички щети, причинени от неизползването й толкова дълго време.Приземният етаж е напълно саниран, като по този начин са създадени две допълнителни спални и баня. Кухнята също трябваше да бъде ремонтирана и да се построи малка тоалетна на приземния етаж.

Къщата е напълно обзаведена и декорирана от Espacio Concept.
дървен шкаф за телевизор с бели врати и кожени дръжки

По отношение на декорацията, търсен е много свеж стил с дребни морски нотки и явен преобладаващ син тон в цялата къща, намигващ към крайбрежната зона, в която се намира жилището разположен.

Дневната-трапезария е много голямо пространство. Малкият работен кът се откроява, състоящ се от бюро IKEA с вграден рафт, много лек и закотвен към стена върху тапет от гингам.

окачено бюро с вградени рафтове хол, декориран в неутрални тонове с плъзгащи се врати с излаз на тераса
Диван Westwing; холна маса от MADE; Килим Lorena Canals; и маса и столове за хранене от Kave Home.
антре с изглед към стълбището през стъклена стена кухненски вход модерна кухня с дървени шкафове без дръжки модерна кухня, проектирана в дърво с офис баня, декорирана в черно и бяло с метро плочки стълба

Главната спалня също е стая с големи размери и е декорирана много спретнато: двойно легло с дъбова пейка; окачени странични маси и тапицирана табла в синьо, от La Redoute; и тапет с много изтънчен етнически мотив, върху който са монтирани апликациите за четене, от Aromas del Campo.

спалня, декорирана в неутрални тонове и сини детайли с дървен под и тапети на стената на таблата

В детската спалня, много вярна на методологията на Монтесори с легла на нивото на земята, закачалки за дрехи и рафтове, достъпни за най-малките в къщата, стената беше украсена с тюркоазено сини тапети, пълни с малки рибки, замисляйки много хубав ефект на рибарник върху леглата.

детска спалня с две легла и тапет рибка детска спалня с две легла и тапет рибка
Мебелни легла Lufe; La Redoute плетена библиотека и стол; Gota рафтове от Normann Copenhagen; спално бельо от H&M Home; и мебели за играчки и нощни шкафчета от IKEA.
детски кът за четене, декориран с хвърчило

Банята на приземния етаж следва същата философия. Облицована с плочки от типа на метрото наполовина (освен в банята), тя беше декорирана с тапет с риба в нюанси на синьо, който съответства на шкафа Leroy Merlin и контрастира с имитацията на дървени керамични плочки на пода.

Осветлението е решено с led лента на тавана и два аплика на Aromas del Campo над огледалото.
баня с вградена душ кабина с бели подземни плочки и рибени тапети баня с вградена душ кабина с бели подземни плочки и рибени тапети

В таванските спални предизвикателството беше да се създаде допълнителен модул за съхранение в зоната с най-голямо падане на покрива (използвайки големи плъзгащи се чекмеджета), който в същото време включваше дъбов рафт, който да функционира като рафт /странична маса през нощта.

таванска спалня таванска спалня

Отвън къщата има голяма веранда, която е декорирана с мебели от IKEA и Westwing и текстил от Kave Home. Комбинацията от влакна и сини тонове придава много свежест на тази външна зона.

Популярна тема