Това е Топ5 на интериорния дизайн за 2021 г

Това е Топ5 на интериорния дизайн за 2021 г
Това е Топ5 на интериорния дизайн за 2021 г
Anonim

Истината е, че миналата година, с последствията от пандемията Covid-19, ни стана ясно, че комфортът е съществена част от нашия дом,че ние обичам усещането за hygge живот, както и вкуса към простотата, с който може да се похвали скандинавският стил koselig. Поради тази причина ключовете към интериорния дизайн през следващите месеци не пропускат целта.

Тенденции в интериорния дизайн и декорация 2021 винтидж и шаби шик
Смела тапицерия за това легло в селската къща Vaquería Canta el Gallo, в Jaraíz de la Vera (Cáceres):

През 2021 г. деко тенденциите продължават да задават темпото тази година, така че да имате усещането за чисто нов дом всеки ден и ние имаме най-добрите съвети за постигане на среда, която подхожда ни връща ни в детството.

Това е Топ 5 на текущата декорация:

1. Цвят, в творчески режим

интериорен дизайн и тенденции в декорацията 2021 цвят
Салон, фокусиран върху цвета, проект на интериорния дизайнер Палома Ангуло.

Вече знаете, че Pantone 2021 е двойна палитра, в жълто и сиво. Тенденциите преследват сугестивни атмосфери,, но без голяма рязкост, така че не се колебайте да включите елементи в тези нюанси. Богатата цветова гама в земни тонове също работи перфектно, както показва залогът на Bruguer, който определи Майката Земя за цвят на годината.

2. Обратно към романтика

интериорен дизайн и тенденции в декорацията 2021 ustic
Суровите мебели са част от това завръщане към същността.

Чували ли сте за Cottagecore? Това е интериорен дизайн, който пресъздава много внимателна естетика с декоративни линии, вдъхновени от стила. Тази тенденция е покана за носталгия и връщане към произхода и природата, която е пресъздадена в провинциални сцени и селски пейзажи; в занаятчийски аксесоари и забавен ритъм на живот.

За украса, селскостопанските инструменти и ръчно изработената керамика с неправилни форми са идеални.

Тъканите също вървят много добре, с весели шарки или карета,, които се съчетават със семпли мебели, в естествени и зелени тонове. Атмосферата на тази трапезария, създадена от интериорния дизайнер Carmen Carretero, е много сполучлива.

3. Винтидж намигване

интериорен дизайн и тенденции в декорацията 2021 рустикална и ретро спалня
Селска визия за тази младежка спалня с рециклирани мебели.

Антични или наследствени предмети, мебели от селска къща и аксесоари с ретро усещане променят настроението на една стая. Можете също така да ги приложите към тапицерия, с текстури, които искате да видите и докоснете, присъстващи върху дивани, възглавници, фотьойли или завеси. Винтидж прибягва до възстановени части, като този стол и маса за учене, в патинирано дърво, в една от спалните на селската къща в Кан Баса.

4. Шаби шик

Тенденции в интериорния дизайн и декорация 2021 шаби шик викторианска баня
Видът на тази викторианска баня е страхотен.

Този стил има толкова много индивидуалност, че не е подходящ за всеки вкус, но винаги можете да включите викторианска част в декорацията на спалнята, банята, кухнята или хола, която осигурява елегантен завършек.

Тенденцията шаби шик е свързана с декорацията на селските къщи на английското благородство.

На изображението предложението на агенцията Amandine & Julien е избрало за стената покритие от тапети с растителни форми, състарен дървен под и красива свободностояща вана с железни крака и ретро кранове.

5. Скандинавска база

тенденции в интериорния дизайн и декорация 2021 г. северен стил
Скандинавска трапезария с интериорен дизайн от Монсе Моралес.

Винаги присъства, колкото и години да минат, скандинавският стил е мястото, където винаги ще се връщате. Вашата тайна? Вечността на неговия дизайн,неговата простота на линиите и неговата гъвкавост за украса както на семейни домове, така и на апартаменти за двойки или необвързани. Интериорният дизайнер Монтсе Моралес, собственик на къща със скандинавски нюанси, знае това добре, както е показано в тази кухня със сканди дизайнерски столове, килим от растителни влакна и таванна лампа, вдъхновена от модела Sputnik.

Информация, събрана с помощта на експертите на Good Move.

тигани от лят алуминий

Популярна тема