Занаяти, в които дървото е главно действащо лице

Занаяти, в които дървото е главно действащо лице
Занаяти, в които дървото е главно действащо лице
Anonim

Прости идеи да изпълните дома си със собствен стил по устойчив и уважителен начин с околната среда и инвестирайки много малко пари. Подбрахме няколко прости идеи, в които дървото е абсолютен главен герой. Разберете как да придадете на дома си топла и приветлива нотка.

Да започваме ли?

Топлотата на дървото

Ако искате да създадете уютен кът в дома си, обединете се с дърво. Облицовайте стена или част от нея с ленти и поставете върху тях няколко рафта, за да държите любимите си книги под ръка. Измерете повърхността и изрежете дървото.Преминете върху него с финозърнеста шкурка. Лакирайте и боядисайте в желания цвят. Сглобете панела,завинтете вертикалните летви с три парчета дърво, които ще вървят хоризонтално отзад. Прикрепете към стената и поставете гладки дървени трупи като рафтове.

Стилни маси

занаяти с дървени подложки с трупи
Атмосферата на Софи Олпорт.

Придайте оригинален щрих на ястията си с дървена подложка. Съберете паднал клон от дърво с подходящ диаметър (малко по-голям от чаша) от полето. С ръчен трион и ръчен трион нарежете 2 см резени. Шлайфайте ги от двете страни и по краищата. Нанесете обработка, която отблъсква водата Шлайфайте отново и лакирайте. Дайте втора ръка. Ако искате да го направите още по-специален, добавете цвят, имена или изображения с помощта на акварелни маркери, маркери за пирогравюра или декупаж.

Обратно към простото и естествено

занаяти с дървена маса за закуска, украсена с ананаси
Идея от звезди за Европа.

Независимо дали заради усещането за благополучие, което ни дават, или заради това колко красиви са, елементите на природата и растенията възвърнаха своята известност в дома. Съберете ананаси, почистете ги и залепете топчета от филц. Закачете ги на саксия, направена от макраме или такава, изработена от плат за тениска. Украсете отгоре също с малки саксии с коледни звезди. Резултатът е идеален!

Спалня с селски дух

коркова кутия за бележки
Текстил, от Софи Олпорт.

Използването на сухи клони от подрязването е чудесен вариант за обогатяване на скучно и скучно пространство. Направете с тях портманта, рафтове или красиви декоративни аксесоари. Завържете въжета към краищата на клона и го прикрепете към стената. Украсете с естествени, пластмасови или лиофилизирани цветя.

Популярна тема