Спални с цвят да или не?

Спални с цвят да или не?
Спални с цвят да или не?
Anonim

В спалнята ви, цветът е включен или изключен? По-добре отговорете, след като видите как в тези десет спални залогът беше на цвят и играта беше спечелена. Стилът, топлината, светлината и много други неща са заложени. Искате ли да заложите?

1

Наситено синьо

спалня със синя табла стена

Стената на таблата е боядисана в синьо, като небето и неговата необятност. На този фон, който напомня за нощта и нейната красота, са изрисувани някои бели детайли: цвете, вдъхновено от ориенталски стил, романтична фраза, няколко звезди и пълна луна.

2

Примамливо розово

розова спалня

Дръзка, да, но също така ефектна и елегантна, цветовата схема в тази стая. С това средно интензивно розово спалнята придобива визуален интерес, става уникална. Розовото детски цвят ли е? Няма начин. Смени чипа. Освен това в този случай това е тапет с черен модел, който е готин, съблазнителен и бляскав.

3

Черно и бяло

черно-бяла спалня

Понякога забравяме, че черното също е цвят. От страх ли е? Несигурност? В тази среда цветовата комбинация в черно и бяло беше пълен успех. Таблата е голям панел от дъбов фурнир с петна венге, който рамкира широкоформатна хоризонтална черно-бяла снимка. На съседната стена, напълно бяла, още една вертикална снимка. Чист магнетизъм! Таблата, проектирана от Кристина Карбонел, архитектът, проектирал реформата на къщата.

4

Натурално печено

спалня в кафяви и бежови цветове

Елегантен, дискретен и пълен с нюанси в зависимост от падането на слънцето и изкуственото осветление. Гамата от тен, светли и по-тъмни тонове, както в тази спалня, предава спокойствие и мир. Съчетава се добре с бели и дървесни.

5

английско зелено

зелено-бяла спалня

Ореол от мистерия се вдъхва в тази спалня. Виновникът е интензивен английски зелен цвят. Беше решено стената на таблата да се боядиса в същия тон като подовата настилка, така че да бъде продължение на нея. Визуалният ефект: зелено покрива леглото. За да противодействат на този тъмен тон, мрежестите завеси и спалното бельо бяха избрани в светещо бяло. Стената на прозореца и противоположната стена също са бели.

Забележка: плъзгащата се врата на преден план също е лакирана в зелено.

6

Лайм лимон много жив!

цимент и зелена спалня

Микс с визуално въздействие върху декорацията.На стените сива боя с грапава текстура в съответствие с фабричния стил, а на тавана изненадващ и трансгресивен лимонов лайм. Ефектът е впечатляващ, защото таваните често остават незабелязани в повечето спални. Плюс стил: щрихът на лайм върху таблата в тон с тавана. Проект на студио Swedish House.

7

Сияеща ванилия

ванилова спалня

За тавани и стени е избран един и същ избледнял ванилов тон, който осигурява осветеност, тъй като прожектира добре светлина и създава множество нюанси. Тази хроматична хомогенност означава, че цветът се възприема повече, дори и да е светъл. Перфектен като фон, за да изпъкне повече дървената мебел. Това е цвят, който се съчетава добре с селска декорация.

8

Розов грим

грим цвят спалня

Хубав цвят, нали? Изтънчен, женствен, шик… Осигурява елегантност и модерност на фон, пълен с нюанси, който предава усещане за хармония и спокойствие. С една дума, здраве. Тази успокояваща атмосфера беше постигната с модерен нежно розов цвят от колекцията Majestic на Jotun.

9

Кадифено лилаво

лилава спалня

Две от стените в тази спалня бяха боядисани в този специален нюанс. Тя е женствена, без да е розова. Елегантен е, без да е изтънчен. Основната му атракция: тебеширеният или прахообразният му тон, толкова модерен сега.

10

Passion Red

червено-бяла спалня

Перфектният цвят за придаване на характер на стаята. Много е здрав и топъл. В допълнение, неговият контраст в спалнята с изцяло бялата декорация придава на околната среда супер модерен вид, който излъчва живот. Препоръчително е да се използва пестеливо, за да се избегне насищане.

Популярна тема