Спечелете място в малки бани, възможно ли е?

Спечелете място в малки бани, възможно ли е?
Спечелете място в малки бани, възможно ли е?
Anonim

Вдигнете ръка, който иска да се включи в реформа. Никой? Честно казано, не сме изненадани, защото да се прибереш от ваканция и да намериш банята си обърната с главата надолу не е вкусно ястие за никого.

Но успокойте се, не се отчайвайте, защото тази баня, толкова малка, че ви подлудява и която бихте искали да реформирате, за да спечелите квадратни метри, не изисква цялостен проект, а само 5 много прости ключа! Открийте ги по-долу.

1

Висящи мебели

зони за мивка модерен дървен шкаф

Изборът на окачени тела и фитинги визуално ще направи банята да изглежда много по-голяма. Не само това, но също така ще бъде по-лесно да почиствате пода и да достигате до трудни ъгли.

Освен това, тези видове части създават много по-модерен и актуален външен вид, да не говорим за практичността на интелигентните тоалетни чинии или тоалетни бидета. Познаваш ли ги? Те са перфектно решение 2 в 1 за получаване на метри, без да се лишавате от функционалност.

2

Светли цветове

баня в бяло и синьо с хидравличен под

светлите тонове са често срещана естетическа привлекателност в малки бани (и във всяка малка стая).Яркостта му е от ключово значение за придобиване на визуално пространство и правене на баните по-приветливи. Стени, шкафове за баня, рафтове… Заложете на бели и пастелни нюанси и "разчупете" с някой елемент от естествени влакна или дърво.

3

Вградени душове

модерна розова и черна баня с душ кабина

Колкото и да харесвате ваните с пяна, вграденият душ ще ви спести повече квадратни метри, особено ако изберете плъзгащ се, сгъваем или сгъваем параван. Можете също така да изберете фиксиран и отворен параван като разделител на стаята. В идеалния случай в този случай трябва да е прозрачен.

Непрекъснатият под и лесният достъп са други големи предимства на залагането на душ за вграждане. Дерзайте с нея!

4

Изчистване на зони

нова кънтри модерна баня в провинциален стил

Друг трик за пестене на място в малки бани е да поддържате повърхностите чисти и чисти от ненужни аксесоари.

Въпреки това, малка ваза с малко растение или дълъг клон в минималистичен стил винаги е добре дошла, за да повдигне стила на стаята (можете да я поставите на рафт над мивката).

5

Интелигентно съхранение

дървен шкаф за баня

Ако искате вашата мини баня да има достатъчно място за съхранение, мислете вертикално, като изберете шкафове и отворени рафтове, които са тесни, но издължени.

Като нямате врати, ще имате повече места, където да поставите нещата си и те ще бъдат пред очите ви, така че запомнете това златно правило, за да спестите време: това, което използвате всеки ден, винаги е на първо място.

Популярна тема